Jeg har ikke lest artikkelen i Aftenposten, men synes det er litt pussig hvis Loe mener det er en ulempe ved et kunstverk at historien er velkjent. Det er vel nettopp det som kjennetegner det gode at det tåler å leses, sees, høres og oppleves mange ganger og i tillegg gir rom for tolkninger?

Foruten musicalversjonen som går på kino nå, har jeg sett filmversjonen med Gerard Depardieu. Den siste synes jeg ikke var særlig bra. Jeg savnet nettopp det sammensatte i personlighetene som du fremhever ved den versjonen du har sett. Jeg har notert ned din anbefaling :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

DVD-en er i salg nå. Mannen kjøpte den uten å vite noe om denne versjonen. Vi ble begge dypt grepet (han har allerede sett den tre (!) ganger).
Spent på å høre hva du synes, hvis du går for den.

Jeg så en oppsetning I London for mange år siden. Meget god, men grep meg ikke som denne. Kanskje jeg har fått større forstålse for verket etter å ha lest det i sin helhet. Også sett en oppsetning i Oslo. Filmene har jeg ikke sett.

Loe hadde bare en kort og overflatisk anmeldelse. Enig i dine synspunkter.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

IreneleserHarald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollKirsten LundMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth SveeLinda NyrudKaren PatriciaKristinalpakkaRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenJakob Lund KlausenFredrikCecilie69