Ski-VM har en klar førsteprioritet hos meg også disse dagene. Men med bra med fritid å ta av, blir det også tid til andre ting.

Jeg har vært på biblioteket og lånt meg Steven Sebag Montefiores ”Ondskapens ansikter”, om historiens 101 grusomste menn og kvinner. Etter et par timers lesing er jeg imidlertid forsynt med grusomheter, og biblioteket skal nok få igjen boka si nokså raskt over helga. Denne for meg nyoppdagede forfatteren har imidlertid flere interessante titler, så han har jeg tenkt å bli bedre kjent med.

Romanen jeg holder på med for øyeblikket er ”Nattergal” av Kai Martin Brekke. Boka er spennende, tynn, på nynorsk og plassert i for meg delvis kjente omgivelser i Flåm. Alt dette er positivt etter min vurdering. Jeg vil nok prøve å få tak i de to øvrige bøkene denne forfatteren har skrevet også, ”Dødeleg arv” og ”Kald Finale”.

På bilturene til Kongsberg torsdag og Strømstad fredag har vi kost oss med krimharselaset ”Dickie Dick Dickens 4”. Jeg trodde jeg hadde hørt alle Dickens-seriene, og gledet meg til et gjenhør, men så viste det seg at disse hørespillene, som er spilt inn i 1970 og 1973, var helt nye for meg. (O’lykke).

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Får man lånt Dickie Dick Dickens , på biblioteket.?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Å ja, alle 6 seriene,

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Første boka i serien om True Blood, og foreløpig liker jeg den. Tviler på at det blir mer enn den.

Goood helg!! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av Simon Sebag Montefiores bøker har jeg lest "Sjasjenka" og "Potemkin og Katarina den store". De kan jeg anbefale, de er intressante og gode. "Stalin" har jeg ulest i bokhylla, så om ikke så lenge skal jeg begynne på den.
Jeg liker måten forfatteren presenterer stoffet på, av de bøkene jeg har lest skriver han drivende godt og det gjorde at jeg ble interessert i forfatteren. Det er liksom ikke noen tynne fliser av noen bøker han leverer fra seg, og det liker jeg veldig godt, det viser han har mye å fortelle :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og så har han flere titler som - i likhet med "Ondskapens ansikter" - er skrevet etter oppslagsverk-metoden, med et fåtall sider om en mengde ulike personer. Jeg liker å ha en slik bok å holde på med ved siden av en roman som liksom er "hovedprosjektet".

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

Reidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaiken