I disse mammut-dager er det vel mange bokelskere som er i handle modus. Siden jeg har fri idag,tok også jeg meg en tur, synes egentlig ikke tilbudene er all verden , men må jo innom å se. Dro til Brotorvet på Stathelle og hos notabene var det salg! Masse innbundet bøker til 49,-pur lykke for en bokelskere! Jeg fikk med meg Gillian Flynn "mørke rom", englebyen av Erika Fatland, "tre sterke kvinner" av Marie Ndiaye og "kalendermordene" av r.j.ellory....nå er det kosestund med boka og kaffekoppen! Ønsker alle bokelskere en strålende dag:-)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Hei
Jeg er Dora. Jeg så profilen din på bokelskere.no, liker å være din venn.
Jeg håper du ikke tankene. Hvis u vil vite mer om meg og for meg å sende
deg mitt bilde, send meg en epost på (dkumba30@yahoo.com

Takk.

Hi
I am Dora. I just saw your profile on bokelskere.no, like to be your friend.
I hope you do not mind. If u want to know more about me and for me to send
you my picture, send me an email at (dkumba30@yahoo.com

Thank you.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg var i dag etter jobben også på Mammut salg. Kjøpte meg første spørsmål, Normans område og den store mummiboka. Gleder meg veldig. Bra prise og kjempe fornøyd. Ha en fine kveld :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Da kan mammut gå hjem å legge seg ja! Må innrømme at jeg ikke liker den retningen Mammut har tatt, hørte på tv idag at tidligere var det en måte å kvitte seg med bøker på så de slapp å brenne de. Nå trykker forlagene nye opplag av populære bøker så de kan selge ennå mer.
Fant ikke altfor mye på mammut-salget jeg heller, men jeg var inne på billigsalget på Aschehoug.no. Der fant jeg noen bøker jeg "måtte" ha :-)

Anne Franks dagbok 39,-
For dagene er onde, Anne Karin Elstad 54,-
Store forventninger, Charles Dicken 69,-
Veien til frihet, Nelson Mandela 34,-

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Ah - den av Marie Ndiaye fikk den høythengende franske Goncourt-prisen da den kom, så det borger for kvalitet! Jeg begynte på den i fjor, og likte den - men jeg kjøpte den på fransk og klarte ikke å holde meg selv i ørene lenge nok til at jeg hadde lest den ferdig. Det var ærlig talt ikke det at språket var så vanskelig, heller - mer et utslag av barnslig opprør mot min selvpålagte pliktøvelse. Jeg synes nemlig egentlig at jeg bør lese litt fransk litteratur, for det gjorde jeg jo faktisk den gangen jeg tok fransk grunnfag... Ndiaye er ekstra interessant (synes jeg) fordi hun beskriver kvinner som flytter seg mellom ulike kulturer (europeisk og afrikansk). Og det er jammen ikke hver dag at vi får franske forfattere oversatt til norsk - ikke en gang Goncourt-prisvinnere, så her er det mange grunner til å sveipe innom en bokhandel, folkens.... Vi er bare 15 bokelskere her inne som har registrert boken, enn så lenge!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Silje-Vera Wiik ValeNora FjellimgeSigrid NygaardHanneEllen E. MartolKirsten LundHanne Kvernmo RyeDemeterBjørn SturødSynnøve H HoelPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KrubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten Müller