... og en ekstra takk til deg, Lillevi, som tok initiativet! Kom gjerne tilbake med leseplan for Christianus sextus med tid og stunder - den skulle jeg gjerne hatt en grundigere gjennomgang av. Men ikke ennå. Nå skal jeg begi meg inn i andre verdener en periode, kanskje til og med slappe av med litt krim igjen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har faktisk lekt med tanken - felleslesing av Chritianus sextus! Nå er det ikke så lenge siden jeg gjenleste dette verket og trenger som deg noe annet i en periode. Vi lar det gå litt tid, lodder stemningen - så tar jeg, om ønskelig, mer enn gjerne initiativ til en leseplan for Christianus sextus. Kom gjerne med synspunkter og ønsker allerede nå!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Heidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud HusevågMarianne  SkageHarald K