Jeg kjøpte i min ungdom "Den hemmelige historien", husker at jeg likte den utrolig godt og fant den veldig fascinerende. Så lånte jeg den ut til en venninne og vekk ble den. Nå, flere år senere skulle jeg virkelig ønske jeg hadde den i boksamlingen min. Problemet er at den er umulig å finne innbundet og oversatt til norsk. Er det noen som har et tips på hvor man kan få tak i den?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 6 svar.

Jeg fant den på Bok på nett.no til kr 120,-. Da får du en pent brukt innbundet utgave! Gjorde kun ett søk, men mulig du også kan finne den i andre antikvariat/bruktbutikker enten der du bor, eller på nettet. Dette er en av mine favorittbøker også! Lykke til!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Tusen takk, Bente! Har prøvd før, men skal gjøre et nytt forsøk. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Av Donna Tartt..? Om det er den, så kan den bestilles hos Ark bokhandel. :) I should know, jeg er butikksjef i Ark. :D På norsk, men bare i pocket. :) Innbundet er ikke lenger i produksjon..!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk for svar, Trine! For en herlig jobb du må ha. ja, jeg vet at den finnes i pocket, men jeg vil ha innbundet. Leter rundt på nett. :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ååååja, skjønner! beklager! :) Har du sjekket cdon.com? Har nylig oppdaget at DER finnes det mye "gammel morro". :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, men kan ta en ny sjekk for sikkerthets skyld! :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Daffy EnglundVidar RingstrømritaolineAnne-Stine Ruud HusevågRufsetufsaWenchePiippokattaMorten MüllerMads Leonard HolvikHarald KAndreas BurøsomniferumHanne Kvernmo RyeDagfinn JakobsenSynnøve H HoelTor-Arne JensenTheaKirsten LundCarine OlsrødEli HagelundBjørg L.LailaEgil StangelandBertyAgnete M. HafskjoldSilje-Vera Wiik ValeEvaDemeterHeidi LTone Maria JonassenEster SGodemineInger-LisealpakkaBookiacMalinn HjortlandIngunn SAstrid SæverhagenTanteMamieTonje