Hvordan har bokelskere.no blitt markedsført? Tror dere det er bokelskere i Norge som ikke har hørt om bokelskere.no?

På forhånd takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 8 svar.

Jeg antar at det nok er mange bokelskere i Norge som ikke har hørt om dette nettstedet. Jeg har over lengre tid spurt kjente og bekjente om de har hørt om bokelskere.no og det har de ikke. Da passer jeg på å anbefale! Jeg fant stedet helt tilfeldig på nettet. Jeg var nok ute og surfet om et eller annen litteratur-konnektert spørsmål.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fant stedet slik jeg også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Når startet bokelskere.no?

På forhånd takk!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Grunnlagt

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Nederst på siden - sentrert finner du "om Bokelskere.no / http://bokelskere.no/om/ som vil kanskje besvare ditt spørsmål. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fikk vite om denne siden via jungeltelegrafen. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg kom bare tilfeldig over siden, hadde ikke hørt om den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg vet det er mange som ikke har hørt om forumet, men det kommer til flere og flere medlemmer etterhvert. Av markedsføring så har A. Nesset vært tilstede på ulike arrangementer og også blitt intervjuet ved ulike anledninger. Men forumet er noe han driver på med på "hobbybasis" så noen storstilt markedsføring kan en vel ikke si det har vært. Så "munn-til-munn-metoden" er vel den beste form for markedsføring for en side som dette tenker jeg :-).

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Sist sett

Gjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TMads Leonard HolvikRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteGro-Anita RoenKirsten LundKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckNicolai Alexander StyveBjørg L.GroVannflaskeTine SundalEllen E. MartolVibekeLabbelineAnneWangmgeTine VictoriaIngunnJNina