Denne forfatteren startet med å skrive relasjons-romaner, men har gått mer og mer over i feelgood-genren. Er spent på om mixen funker i denne boken. Dette viste seg å være en feelsad - men utrolig sterk og gripende. Ble nesten deppa av å lese den, men kunne ikke legge den fra meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Denne boken angret jeg på at jeg hadde kjøpt to minutter etter at jeg startet å lese den. Men av prinsipp leser jeg stort sett ferdig de bøkene jeg starter på - kan jo være at den tar seg opp. Denne gjorde ikke det. Man kan lese de ti første sidene og de tre siste, og samtidig sitte igjen med nøyaktig det samme som om man hadde lest hele boken.

Denne vil jeg ikke anbefale til noen - det er dårlig språk (nå leste jeg denne på norsk), i utgangspunktet en god story, men den ødelegges fullstendig av måten denne forfatteren skriver på, den er platt og har kjedelige karakterer, ja - i det hele tatt, ufattelig dårlig bok som jeg ikke nøler med å gi terningkast 1.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Bjørn SturødEllen E. MartolSynnøve H HoelKirsten LundPiippokattaLinda NyrudLailaElla_BCarine OlsrødVibekeAkima MontgomeryHarald KHanne Kvernmo RyerubbelHilde Merete GjessingAstrid Terese Bjorland SkjeggerudInger-LiseJarmo LarsenTine SundalTor Arne DahlTor-Arne JensenTone NorenbergReadninggirl30Trude JensenIngeborg GAnne-Stine Ruud HusevågVigdis VoldAliceInsaneBjørg  FrøysaaEgil StangelandKjetilsveinLisbeth Marie UvaagMorten MüllerVannflaskeBenedikteKarin  JensenAnn ChristinbandiniAnneWang