Det er mulig det bare er meg, men jeg synes dagene flyr unna og plutselig er det helg igjen. Denne helgen er det så mye sport på tv at det ikke burde være vanskelig å finne noe å følge med på, jeg har allikevel planer om å få lest litt ved siden av.

Hva er dine planer denne helgen?

Min første bok denne helgen er The Night the Angels Came av Cathy Glass. Cathy skriver bøker om de ulike skjebnene hun møter som fostermor, denne gangen møter vi en liten gutt som ikke har annen familie enn en far som er døende.
Ved siden av Ipaden har jeg fortsatt Blomster og blod av Fredrik Skagen. Dette er mitt første møte med Skagen, men jeg tror ikke det blir det siste.

God helg!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Viser 39 svar.

Jeg har tilbrakt de sto siste helgene i Thailand, så har egentlig ikke blitt så mye lesing, men kost meg med varme dager istedet. Fikk lest litt. Leste ferdig Historien om Pi, og leste også boka til Cormac McCarthy - Ikke et land for gamle menn. Likte begge bøkene veldig godt. De kan anbefales. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har lest KalleKometogMeteormonsteret og rundetider.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har vært på kurs i helga, så det har blitt lite lesing! Har bare lest litt i fifty shades: Fri innmellom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har ikke blitt så mye lesing denne helgen, men jeg har da fått lest drøyt halve bok nummer 38 i serien Fossefall. Jeg ligger langt etter med denne serien, da denne serien dessverre ikke har truffet mitt lesehjerte helt slik som mange andre bøker gjør. Men jeg har tross alt lest 37 bøker i serien, så da må jeg bare lese resten av bøkene også.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du er en av de første jeg har møtt her som leser Fossefall. Jeg har lest ut bok 50 og må innrømme at serien var mye bedre før, men så må jeg bare lese resten for å vite hvordan alt dette ender. Serien skal visst bestå av 55 bøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, jeg synes også at starten var mye bedre enn de bøkene jeg leser nå. Men når jeg ført har kommet så langt som jeg har, må jeg jo lese resten av bøkene bare for å vite hvordan alt ender. For min del er det derfor godt at serien snart skal avsluttes.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Der er vi veldig like at vi må lese ut serien for å se hvordan det ender uansett. Morsomt. Ja, syns bøkene var mye bedre før. Da var det mer mystikk, trolldom, svarteboka osv .... men det er ikke så mye av det lenger. Derfor jeg likte serien så godt i begynnelsen på grunn av all mystikken. Det var vel mysteriet om den kappekledde som virkelig gjorde meg nysgjerrig på fossefall:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

med den begrunnelsen dere har for å lese videre i serien, måtte det vel være greiest å hoppe rett til bok 55?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Problemet er at den har ikke blitt publisert ennå:) Så derfor kan jeg ikke jukse:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er sånn jeg gjør ... helst vil jeg lese siste bok først, sånn at jeg er sikker på at det er verdt å lese alt :D

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Her blir det Sult av Knut Hamsun, samt ein del faglitteratur om forfattaren. Hamsun er ein "spennande" person, og det er interessant å følgje han frå ungdomsår, og fram til han blir ein gammal mann. Kan hende klarer eg å finne svar på kvifor ideologen hans blei slik den blei?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ble ferdig med boken av Cathy Glass så nå leser jeg thrilleren The justice game av Randy Singer. I boken følger vi rettsaken mot en våpenprodusent etter at en person brukte deres våpen til å utføre en massakre. Veldig aktuell akkurat nå med tanke på diskusjonen om våpenkontroll i USA.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I dag vet jeg ikke hvor mye lesing det blir i helga, i alle fall foreløpig, men "The Unqiet", med en historie midt mellom en novelle og en roman hver fra fem forskjellige forfattere: av J.D. Robb, Mary Blayney, Patricia Gaffney, Ruth Ryan Langan og Mary Kay McComas. Ellers har jeg "Naked" av David Sedaris oppe og blir kanskje til å titte litt i den.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

I lesekroken ligger "Alene sammen" av Abraham Verghese, en skikkelig murstein som jeg nok ikke blir ferdig med. Har nettopp kommet hjem fra en tur til Ghana så det er greit å befinne seg i Etiopia denne helgen. Men jeg har også tenkt meg ut i skogen. Da er det greit å dra "På flukt" med Liza Marklund på ørene.

Ha en god lesehelg alle sammen (glem sporten - det er alltid noen som vinner, tro du meg)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Kan da ikke glemme sporten, det er jo så spennende!
God tur i skogen :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Støtter deg på dette. Vanskelig å konsentrere seg om en bok mens det f.eks er skiskytterstafett på TV.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Der er jeg helt omvendt. De kan heie så mye de vil på tv-skjermen på nordmennene som kjemper om gullmedalje. Jeg blir aldri revet med likevel og får fint til å lese uten å bli forstyrret. Jeg er allergisk mot sport, men når jeg er hjemme hos foreldrene mine, skjer dette ofte. De sitter som klistret til skjermen, mens jeg bare trekker på skuldrene og leser og leser. Helt uavhengig hva som skjer på tv'n:)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja det er utrolig hvor forskjellig vi mennesker kan være - jeg har levd og åndet for sport siden før jeg kunne snakke, for ikke å si lese. Dessverre er min kone akkurat lik deg på dette punktet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er hvertfall det vi håper på! Hopp derimot pleier å gjøre seg godt som bakgrunnssport for bok :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Veldig sjelden jeg klarer å ha tv'en på mens jeg leser bok. Aviser og helgmagasiner etc. går greit.
Rolig musikk på veldig lav styrke funker bra som bakgrunn.
Denne helgen ble det " Leopardens øye" av Henning Mankell. En ung manns møte med Afrika.
Fint innblikk i kulturforskjeller, mentalitet, overtro og trolldom. NB - ikke krimbok!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

OK, da sier vi som Ole Brumm: Ja, takk begge (alle) deler.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har store planer om å se Stafetten for menn i skiskyting og Hver gang vi møtes på kvelden samt litt reprise på Idol. Jeg skal se filmer også. bla. den filmatiserte boka høytleseren av Bernhard Schlink. Biblbioteket har flere dvder med filmen og alle hakker:/. Så jeg kjøpte den slik at jeg får se den ferdig.

Jeg har pause fra altfor masse bøker. Hovedsaklig fordi jeg finner andre bøker som er mer interessant eller at de passer ikke helt til humøret. I helgen har jeg tenkt å lese ferdig av Per Petterson.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har nylig startet på Yarden av Kristian Lundberg, men må levere et førsteutkast over helgen, og er redd det blir lite annet enn faglitteratur. Nyttårsforsettet var å lese skjønnlitterære bøker også, så etter helgen, ja da..

Synes forsåvidt at boka først traff meg veldig, språket var nydelig, og nå.. lurer jeg litt på hvor dette går. Selv om han jo skriver at han vil fortelle langsomt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg fortsetter med "Score!" av Jilly Cooper. Den holdt jeg visst på med sist helg også, men 700 sider tar tid når det skal kombineres med hektisk jobbhverdag. Hvis jeg blir ferdig i helga blir det "Pandora" av samme forfatter .

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden helga tilbringes på en hytte uten tv, burde det være mulighet for å komme noen sider videre i boka jeg holder på med: "Ned til Elva" av Leif Enger, en bok som kan anbefales. På vei opover hørte vi den eldste radioteater-innspillingen med Sherlock Holmes: Gullorgnetten/Smaragdkronen. Hjem igjen blir det "Dødens budbrunger" av P. D. James.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enn om jeg hadde hytte uten tv og pc. Da hadde jeg lest enda flere bøker enn vanlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Koser meg med tatt av vinden, fantastisk bok. Sport er ikke i nærheten interessant i forhold til bøker for min del, her er det lesing som vinner:-)god lesehelg!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Min helg blir tilbragt sammen med Sherlock Holmes og dr. Watson. Akkurat nå er jeg midt i "En studie i rødt" , senere blir det Hunden i Baskerville og så får vi se hva mer man får tid til i helga :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Den tomme stolen av J.K. Rowling. Har kommet nesten halvveis, og koser meg med beskrivelsene av de ulike menneskene i boka.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal fortsette å lese Djevelkysset av Unni Lindell,spennende,spennende,slappe av med en kaffe,og litt sport på tv:-) og noe god mat...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helga er eg komen i gang med Fare, fare krigsmann, del 2. Det har gått trått med lesinga no på nyåret, men kanskje ei veke vinterferie hjelper på? Det blir iallefall nokre dagar med sofa, bok og kaffikopp!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Blir ikke så veldig mye sports-tv på meg. Men jeg har hatt dilla på House of Cards samt Man vs. Nature (Ultimate Survival) på Netflix - noe som førte til at jeg bruker lang tid på å komme gjennom lydboka jeg er igang med. Men lydboka er fin den: The Memory of Running av Ron Mc Larty. Den skal høres mer på i helgen. Har hørt på flere lydbøker i det siste, og merker at neste leseprosjekt trolig blir papirbok. Fint å veksle mellom lydbok og papirbok, synes jeg. Anskaffer på sikt en Kindle, men behovet er ikke der ennå.

God lesehelg :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg holder fremdeles på med Bret Easton Ellis American psycho jeg, håper kanskje dette er helga jeg klarer å fullføre den. Treffende tittel, ekkel og fascinerende på samme tid. Og da starter jeg på True Blood, må jo finne ut om de er så bra som folk sier.

God helg! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Den her helga bli det å lese Tysenfryd av Kristina Ohlsson og Tatt av vinden av Margaret Mitchell. Blir jeg ferdig med disse får jeg se hva som dukker opp i fra lagret mitt :) Ellers så er det vinterferie her til uken, så blir nok noe ekstra lesing, før man reiser bort siste delen av ferien :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det er helg stort sett hele tiden, og godt er det!
Jeg skal styre unna alt som har med sport å gjøre (allergisk), og dette blir min siste helg før jobbstart. Det er heldgivis min siste sykmeldingsdag og skal begynne å jobbe igjen på mandag. Jeg har ikke lov til å jobbe fulle dager som før, men starte rolig noen uker å se hvordan det går. Det er tross alt bedre det enn ingenting. Jeg tar det jeg får. Jeg gidder ikke å være hjemme lenger selv om formen ikke er helt optimal, men jeg funker da:) Så i helgen skal jeg fortsette i lese i disse horrorbøkene: Spiral av Koji Suzuki (oppfølgeren av Ring) og What the night knows av Dean Koontz.
God helg!:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal se på mye sport selv, men regner med i hvert fall å lese The Vampïre Book, Gnomeland, de fire Dragonology Pocket Adventures jeg har og i hvert fall en bibliotekbok som forfaller den 18., Vågspel i Viken

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helga får jeg bedre tid til å lese bøker enn sist helg.
Siden våren lar vente på seg her, har jeg startet lesningen av "Vårofferet" av Lars Mytting. Er ikke sikker på om våren er et hovetema i boka, men det er det i allefall i tittelen.
Så skal jeg begynne på "Liv lell" av Samuel Becket.
Har funnet fram ei ny bok av Charles Dickens, denne gang er det "Vår felles venn", bind 1, min utgave er en fin gammel bok fra 1935.
Med andre ord, en allsidig bokhelg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg har nettopp lasta ned lydfila De sørgende av Håkan Nesser. Helga skal m.a. nyttast til å lytta til denne siste boka i Barbarotti-kvintetten. Det ser eg fram til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Målet er å komme gjennom "En norsk tragedie - Anders Behring Breivikog veiene til Utøya" av Aage Storm Borchgrevink.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HRufsetufsaEgil StangelandsvarteperMargrethe  HaugenHarald KTine SundalHildeKirsten LundToveLinda NyrudHeidiTine VictoriaJulie StensethHelen SkogAndreas BokleserTerje N AbuslandHilde Merete GjessingHenrik  Holtvedt AndersenBjørg L.Amanda AAvamgeGodemineReadninggirl30Lisbeth Marie UvaagAstrid Terese Bjorland SkjeggerudVannflaskePiippokattaTore HalsaKjell PTore OlsenCamillaSiw ThorbjørnsenReidun SvensliAnn ChristinLise MuntheDemeterBerit RAstrid Sæverhagen