Inspirert av poesiforslaget og ditt svar på det, kan jeg anbefale noe du helt sikkert ikke var ute etter:
Gubben og katten på fisketur - en billedbok av Sven Nordqvist. Denne kjøpte jeg egentlig i gave til et barn, men smugleste den først - og endte opp med å beholde den selv.

Boka handler om gubben som sitter ved kjøkkenbordet en høstdag, glor ut på regnet og synes at alt er deprimerende og trist. Katten prøver å muntre ham opp, og det ender med at gubben motstrebende blir med på fisketur....bare for å finne ut at det var jo ikke så dumt likevel.... Og jeg er veldig glad i denne boka fordi den minner meg om hvordan det gjør meg godt å GJØRE noe - selv om jeg ikke kan komme på noe i verden jeg har lyst til. En bok som passer på triste og deppa dager.

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Og så herlige illustrasjoner det er i Gubben og katten-bøkene! Masse fine detaljer. Pannekakerøre-boka er nesten lest i filler hjemme hos oss :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Pannekakerøre fikk jeg latterkrampe av da jeg leste den høyt.....særlig den biten da naboen kommer og Jussi Björling synger "Till sjøøøøøøssss....till sjøøøøøssss"....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandIreneleserHarald KAnne-Stine Ruud HusevågJane Foss HaugenKjell F TislevollKirsten LundMarteHilde VrangsagenEivind  VaksvikellinoronilleMona AarebrotJoakimMargretheReadninggirl30Martine GulbrandsenNina SolåsRandiALailaGladleserJoannNinaToveBeathe SolbergNeraBjørg L.Synnøve H HoelTine SundalElisabeth SveeLinda NyrudKaren PatriciaKristinalpakkaRisRosOgKlagingTorill RevheimConniePirelliGro-Anita RoenJakob Lund KlausenFredrik