Jeg hadde ikke engang hørt om denne boka før jeg leste om den her på bokelskere,og jeg hadde hvertfall ikke tenkt å lese den..Men så fant jeg den på tilbud her om dagen,og tenkte jeg kunne ta den med å lese den siden boka var så billig.Og da var det gjort..ble fanget av handlingen fra første side!Har sittet konstant å lest til jeg var ferdig,helt umulig å legge fra seg! Handlingen var litt trist,litt provoserende,veldig spennende og veldig fengende.Gleder meg allerede nå til å fortsette på neste bok i serien :0)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg så filmen , sammen med ungdommen i huset. Jeg synes nok dette er en typisk historie for ungdommen anno 2013, men boken var bra , jeg innrømmer det. Jeg liker ikke lese på engelsk men jeg slet meg da igjennom. Neste bok , dropper jeg. Gjør det da enklere ved å se hvordan dette ender , på film.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Egil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaKirsten LundJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt Tøsdal