Jeg synes det er litt gøy å følge med totalt antall leste sider på profilen min. Nå i det siste har jeg imidlertid lagt merke til at tallet ikke oppdaterer seg selv om jeg har lest både 2 og 3 bøker. Jeg har sjekket at bøkene jeg har lest ligger inne med sidetall, så feilen får ikke vært at det mangler. Er det andre som har opplevd det samme?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Som deg liker jeg også å følge med på totalt antall leste sider, og jeg har oppdaget det samme som deg. Antall sider lest, oppdaterte seg ikke etter de to siste bøkene jeg la inn. Dette har jeg merket meg flere ganger tidligere også, det virker litt tilfeldig om oppdateringen skjer eller ikke. Som deg har jeg også sjekket at bøkene ligger inne med reg. antall sider. Jeg har tenkt at hvis denne funskjonen ikke fungerer kan den like godt fjernes, den viser uansett feil, og det er bare irriterende.

Godt sagt! (1) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]

Sist sett

ritaolineAnne-Stine Ruud HusevågMargrethe  HaugenEgil StangelandMartinKirsten LundPiippokattaNora FjelliNicolai Alexander StyveKari ElisabethDinaIreneleserRandiAElin SkjerengAnn-ElinMarit HøvdeHarald KDaffy EnglundFindusNorahTone Maria JonassenTor-Arne JensenRufsetufsaJulie StensethHarald AndersenEvaBjørg RistvedtVannflaskeTherese HolmMcHempettTor Arne DahlStian AxdalHeleneRonnyHeidi BMarianne NordeideAnniken RøilGrete AastorpBjørg L.Christoffer