Jeg ser at det er litt vanskelig å bruke feel good begrepet, men jeg er på jakt etter denne sjelsettende boken, den som rører og nærer, men den kan jo godt røske litt også. Det er ikke noe spesielt tema jeg er på jakt etter. Det er jo særdeles subjektivt hva folk finner sjelsettende, men jeg synes allerede at det i denne tråden er kommet opp spennende forslag. Jeg blir veldig glad for alle forslag:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Stryk meg over håret var en slik bok for meg! Tøft tema, men likevel en fin bok. Samme med Kvinne går til lege - mann går på byn. En vond bok, men en bok som etterhvert ga meg mye.
Begge er bøker om vanskelige og vonde temaer, men begge ga meg veldig mye og er bøker jeg husker godt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Emil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaCathrine PedersenPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.siljehusmorMorten JensenPiippokattaSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis VoldBjørg RistvedtHilde H HelsethLene AndresenLailaTanteMamieGro Anita MyrvangTine SundalJulie StensethKarina HillestadHege HopenTone Maria Jonassen