Var og kikket inne hos Haugenbok nå som snarest, men var bare en tre-fire bøker jeg kunne tenkt meg ved første øyekast og de var ikke så veldig billige heller.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Håper du finner noe mer fristende på et av "bokskredene" i butikken, mange som prøver å sette opp sitt eget salg i tillegg til eller i stedet for mammut-salget.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

housekeeping?........ housekeeping?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Husker jeg fant to på norsk ifjor, gikk så inn på Adibris og kjøpte den ene på svensk i pocket og sparte 75% på salgsprisen på den norske utg og kjøpte den andre i den engelske orginalen og sparte kr 30 på salgsprsen på den norske utg. Tar en tur innom på AdLibris nå og tar en titt på årets utbud.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland Skjeggerud