Rart der der med påske og krim, jeg har egentlig aldri forstått det. Har tenkt at det er mest mediaskapt men det er vel fordi jeg har aldri vært opptatt av det. De få krimbøkene jeg leser begynner jeg på når jeg får "ånden" eller når jeg kommer over en jeg har lyst til å lese.

For meg er det viktigst å finne en god bok og når jeg gjør det kan jeg kose meg og slappe av i Påska.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Val McDermid og P.D. James må til for at det blir skikkelig påske her i gården!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg forbindel også P D James med påskekrim, men det er pga tv-seriene, har ikke lest bøkene.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Harry Hole er god påskekrim.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Har så vidt begynt på biografien om Napeoleon. Ikke ei bok jeg vil kalle typisk påskekrim nei, men blodig er den. Boka beskrivelser hans forsvars og angrepskriger men også reformer og beslutninger som påvirket samfunnene. Denne boka vil nok vare til over påske men med noe annen litteratur inni mellom.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

SiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperHarald KNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LKirsten LundEmil ChristiansenSteinar HansenToveTor-Arne JensenEileen BørresenMarianne  SkageBenedikteMartinEster SRufsetufsaBjørg L.Bjørg RistvedtVariosaCecilie69Dolly DuckNeraHilde Merete GjessingPiippokattaKetilVanja Solemdalingar hSiljeKristine LouiseSynnøve H HoelBeathe SolbergSolTatiana Wesserling