Nei, men tror du han hadde hatt noe i mot det? Hvis jeg ikke husker feil, gikk De elendige først som føljetong i en fransk avis. (Tydeligvis bedre kvalitet på avisene den gang...)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Vet ikke hvordan Victor Hugo ville ha reagert på musikalversjon(er) av sine verk egentlig. Men rent personlig liker jeg det ikke :) Altså som forfatter har man jobbet langt og lenge med å få dette ned på papiret og så istedenfor film/skuespill, gjøres boken til en musikal, hvor alle bryter ut i sang i tide og utide istedenfor å snakke? :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Vi kan ikke vite om han ville hatt noe imot det, men jeg skulle likt å vite hvordan han ville ha sett på endringene de har gjort i historien. Men det er blitt mye fin musikk av det, da.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Aviskvaliteten var kanskje bedre før, men nylig har Falkbergets Den fjerde nattevakt gått som føljetong i vår lokalavis. "All's right with the world".

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Harald KAnette SRavnEster SStig TMalinn HjortlandAud- HelenHeidi BTheaTuridmajaBente L.RufsetufsamgeTor Arne MyklebustSilje-Vera Wiik ValeRolf IngemundsenTherese HolmMarianneNsveinTheresesiljehusmorTor Arne DahlKirsten LundCecilie69Ingunn SNtotheaCathrine PedersenWenche VargasAkima MontgomeryBjørg Marit TinholtReidun SvensliAnn ChristinBente NogvaIngunnJChristofferJohn LarsenSynnøve H HoelGrete AastorpChristin SillibakkenMalin