Ser flere her snakker om vanlig skjønnlitteratur. Hva mener man egentlig med det begrepet. I følge Store norske... er definisjonen: "Skjønnlitteratur, fellesbetegnelse for oppdiktet litteratur (fiksjon), i motsetning til dokumentarlitteratur, sakprosa". Hva legger du i vanlig skjønnl......?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg tyr til begrepet vanlig skjønnlitteratur når jeg ikke kan finne noen annen kategori å putte den inn i. Altså når ingen av undergrupperingene krim, fantasy, SF, biografier, historiske romaner osv... passer.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Stemmer det Enna skriver under her. Hverdagsdrama uten noe spesielle ting. Jeg liker ting som fantasy og krim fordi det skjer noe der. Det jeg legger i skjønnlitteratur er at det ikke skjer stort, karakterene bare er på en måte og det er kjedlig.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hverdagsdrama, kanskje? Ofte det jeg forbinder med det uansett. Ingen store plott, ingenting veldig ute av det vanlige, mye refleksjoner og personlige kriser.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

TalmaLilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserKirsten LundTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechToveElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie EllefsenBerty