Bare lurer på hva dette er for noe?
Hvor finner jeg disse?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg forstår ikke spørsmålet ditt, Grethe. Kan du prøve å konkretisere det?

Jeg oppdaget imidlertid noe nytt. Når jeg går til "Min profil" og klikker på "Hva skjer" får jeg en oversikt over hva de bokelskerne jeg følger, leser. Artig og inspirerende! Tusen takk til Andre! (Mulig dette ikke er nytt; jeg har ikke sett det før og vil gjøre oppmerksom på det.)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

"Hva skjer" hadde vi i den gamle versjonen og var en av tingene jeg etterlyste som ikke ble med over til ny versjon med en gang, så nytt er det ikke, nei ;) Men hyggelig at flere setter pris på det.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er også via min profil. Aller nederst der er den masse bokser med feks antall bøker, antall stjerner gitt/ mottat, antall sider lest og antall notater... Ser jeg har 300 notater, og lurer på hva dette er?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, der fant jeg det! Jeg tror at "et notat" i denne sammenhengen rett og slett er et innlegg, som det jeg skriver her.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, det kan se slik ut....
Takk :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveBertyPiippokattaVannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertiti