Finnes denne filmatisert? Noen som vet?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

Jeg mener at "En ode til kjærligheten" er en film over en av hans bøker. Anbefaler også "Enkemannen". Det er oppfølgeren. Har søkt etter filmen på Netflix, men fant den ikke. Så om du finner den, forteller du meg hvor?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skal jeg gjøre!
Bare en tilfeldighet at jeg fant den første, så blir nok det med disse også.. sjekket mange steder? F.eks cdon, viaplay eller canal digital go?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, filmen heter "Stricken" eller "Komt een vrouw bij de dokter" og ble laget i 2009. Den kan leies via bl.a. nextgentel og cdon, men jeg er usikker på om den er tekstet til norsk.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fant denne filmen på et brukt-utsalg her en dagen og har akkurat sett den.
Gru-gledet meg litt ettersom jeg er så glad i boka, i redsel for at filmen ville ødelegge. Det gjorde den ikke!! Det var en sterk, nydelig og vond film! Anbefales :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Takk skal du ha :)
Da begynner leitinga for å finne den med tekst ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieAlice NordliStig TNerakntschjrldAnne Berit GrønbechMarit HøvdePiippokattaTurid KjendlieVioleta JakobsensomniferumKirsten LundRune U. FurbergChristofer GabrielsenTheaJan Arne NygaardIngunn STor-Arne JensenTine VictoriaMarianne_Hanne Kvernmo RyeVannflaskeGodemineSigrid Blytt TøsdalAnita NessIngvild SBeathe SolbergritaolineBookiacJakob SæthreSol SkipnesBente NogvaReadninggirl30mgeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudWenche VargasKatrinG