Deler din sans for denne type humor og galskap, men foretrekker den som sparker oppover eller er selvironisk:0) Her synes jeg det bare ble nedlatende ovenfor en fyr som har forsøkt å gjøre jobben sin og alle oss andre som sier både det ene og det andre litt feil.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg ville ALDRI ha kommentert en person jeg traff privat som hadde en eller annen feil, det være seg tale eller annet, på en sånn måte at personen var identifiserbar. (Men jeg kunne finne på å kommentere et allment fenomen, som "shole" og "shøtt")

Når man får BETALT for å prate, så mener jeg at det er lov å kreve at resultatet er bra nok, altså uten for mange feil og mangler.
Jeg forventer nemlig at folk som får betalt, også tar seg bryet med å undersøke hvordan ting skal være. (Se bare hvor mye dialekt-kritikk "Halvbroren" har fått. Er DET ufint? Nedlatende? Jeg synes ikke det.)

Så har jeg altså satt ny rekord her inne, og forsvarer et av innleggene i etterkant.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ny rekord:0)? Jeg synes bare kritikken var fremført på en nedlatende måte og synes ikke det var like morsomt som mange andre her inne. Men det er ikke veldig viktig og således i mine øyne ingen stor "brøler" du har gjort.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, selvsagt, hvis man tolker det som et spark (og det ser jeg at man kan!) Jeg så bare for meg jengenos hysterianfall over én resjisjør for mye, dvs den berømmelige dråpen som fikk begeret til å renne over :)
-Enig; selvironi er gull :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Odd HebækAnniken RøilKaramasov11Astrid Terese Bjorland SkjeggerudJulie StensethKirsten LundChristoffer SmedaasKaren PatriciaBertyFlettiettesiljehusmorSigrid Blytt TøsdalLailaHarald KDemeterIngvild SBeathe SolbergRisRosOgKlagingLars Johann MiljeTrude JensenAnneWangTine SundalIngunnEileen BørresenVigdis VoldBerit B LieAnn ChristinStine SevilhaugErlend Rødal VikhagenIngunn STralteTheaTerje MathisenRune U. FurbergEgil StangelandCarine OlsrødDressmyshelfLisbeth Marie UvaagIna Elisabeth Bøgh VigrePiippokatta