Ok! Takk. Jeg har en bok med mange sitater, deriblant sitater flere har kommet med til meg, og dessverre uten å skrive ned hvem som har sagt dem.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Helt enig med deg, det er alltid fint å vite hvem som har sagt det. Litt usikker, men lurer på om det er fra boken "Syvsoverskens dystre frokost " jeg leste den for over 30 år siden og elsket den, har ikke turt å lese den igjen..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk et ark med mange sitater på for mange år siden, mens en av mine døtre gikk på videregående, hun hadde skrevet dem av fra russekort, selvfølgelig uten hvem forfatteren var!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det skjønner jeg. Det er alltid fint å ha noen gode sitater i bakhånd :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Astrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryJakob SæthreLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst StenerudEgil StangelandToveChristofferVibekeMarit HåverstadAnne Berit GrønbechKjersti SLailaKjersti