I noen av bøkene jeg har lest i løpet av tiden. Har jeg ofte tenkt disse karakterene ligner litt på deg. De har trekk som gjør at de er med deg. Overalt du går. Kan kjenne meg godt igjen i mange av karakterene.

En bok som gjorde sterk inntrykk på meg var The perks of being a wallflower. Her følte jeg at kunne kjenne meg i karakterene igjen .Både i Charlie, Sam og Brad. Her var det dette ungdommelige som gjorde at jeg kjente meg igjen. De var meg i gangen når jeg gikk på skolen. Der følte jeg alt ble gjenspeilet som i handling til boka.

Tror ofte karakterene kommer i livet vårt og får oss til å tenke oss om. Og blir værende med oss =)!!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Etter å ha avslutta "Monsteret kommer" fikk jeg lyst å hente frem igjen denne tråden.
Boka handler om en gutt på 13 år som mister moren sin i kreft. Dette var en veldig sterk bok, som jeg tror kommer til å sitte i kroppen i lang tid fremover!!
Jeg tror som tidligere nevnt at det at man kan gjenkjenne seg i en eller flere av personene i boka er viktig for at det skal bli en bok som "setter seg fast" og for at den skal virke troverdig...
"Monsteret kommer" ble en slik bok i veldig stor grad for meg. Mye mer enn ventet!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ellinoronillesiljehusmorEmil ChristiansenTove Obrestad WøienJan-Olav SelforsKikkan HaugenHilde Merete GjessingBeate KristinHilde H HelsethMarit AamdalKirsten LundKaren PatriciaVannflaskeGladleserTorill RevheimNina M. Haugan FinnsonIngunn SCatrine Olsen ArnesenSigrid Blytt TøsdalRisRosOgKlagingJakob SæthreHeidi LBjørg L.Ann EkerhovdHeidi BBHarald KSiljeJarmo LarsenBerit RNinaTanteMamieAnne-Stine Ruud HusevågsvarteperNicolai Alexander StyveBård StøreAlice NordliAnniken LSteinar HansenToveTor-Arne Jensen