Så får man altså et brev i posten, fullt av bokmerker, fra en helt fremmed person... fordi man på et tidspunkt har nevnt på bokelskere.no at man samler på bokmerker, noe har merket seg dette og sender altså til meg:-) Dét er hyggelig det! Tusen takk til deg som sendte, jeg nevner ikke navnet ditt - det kan du selv bestemme om skal offentliggjøres! Jeg ble så rørt over at det finnes slike mennesker!

Godt sagt! (22) Varsle Svar

Viser 13 svar.

Koselig, så kjekt med sånne mennesker som tenker på andre i blant også. Det er kjekt med fine bokmerker som kan brukes om og om igjen :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Å det fikk meg til å føle meg helt varm innvending, så fantastisk hyggelig gjort! Fikk meg til å tenke på et sitat av L.Austin;

"It's the little things that make all the difference in the world. The kind words we speak and the simple things we do for people."

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Så vanvittig hyggelig gjort!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så koselig:-) alltid hyggelig med små overraskelser og å bli satt pris på:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dette var en utrolig hyggelig gest.:)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er ikke det minste rart du blir rørt, for en herlig overraskelse å få, du er heldig. For et vakkert menneske som gjør slikt, fantastisk!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så "lite" skal det faktisk til for å endre en persons dag til det fantastiske! Så heldig du er!
Nå ble jeg glad på dine vegne, kjenner nesten gleden og overraskelsen selv :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så hyggelig, heldige deg. Og for et hyggelig menneske. Bare det å tenke tanken, pakke det, gå på posthuset osv, jeg tar av meg hatten..

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ja, ikke sant? Det er noe med å faktisk GJØRE det som imponerer meg så veldig. Jeg kan nok sitte å lese diverse og tenke at "det der kunne jeg ha gjort noe med", men det ender som regel opp med tanken - så ikke rart jeg ble en smule rørt, kanskje?

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Så koselig gjort! :)
Bokmerker er morsomme, det er så utrolig mye forskjellige!
Kjente jeg ble nysgjerrig på samlingen din ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det begynte etter en tur i London hvor jeg oppdaget at turistattraksjonene solgte bokmerker i skinn med navnet og gjerne omriss av attraksjonen som souvernirer så jeg kjøpte med meg derfra. Så finner jeg det samme i Skottland hvor jeg var på rundreise og kom hjem med 5-6 stk. Så bestemte jeg meg for at jeg skulle kjøpe med meg slike bokmerker når jeg var på tur. Men mange land har ikke slikt, og derfor begynte jeg å gå i bokhandler og lete etter spesielle merker for å ha et minne fra de forskjellige turene. Da var jeg bitt av basillen og begynte å samle selv om jeg ikke er på reise :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

For en fin og hyggelig overraskelse. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så koseleg!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Stig TJulie StensethBeathe SolbergKirsten LundChristoffer SmedaasRandiAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnneWangMarianne MHarald KBjørg Marit TinholtJarmo LarsenEllen E. MartolMonica CarlsenBjørg L.Tove Obrestad WøiengretemorCarine OlsrødAud- HelenPiippokattaGrete AastorpAnne-Stine Ruud HusevågKristine LouiseBerit B LieOlemgeWencheDressmyshelfRisRosOgKlagingMarit HåverstadLisbeth Marie UvaagReidun Anette AugustinBjørn SturødTheaAnn ChristinPilarisKjerstiVigdis VoldCathrine PedersenTanteMamieSolveig