Hadde det vært mulig å få en merknad på profilen om når man sist var pålogget. Da hadde det vært lettere å se om en person oppdaterer bøkene sine, eller om de samme bøkene blir lest i evigheter...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Skjønner fordelene du nevner, men jeg håper ikke vi får en sånn merknad egentlig.. Føler meg alltid så "overvåket" på sider hvor dette står på profilen. Liker å ha litt privatliv på nettet, dvs. at ikke alle vet når jeg sist var inne til et hvert tidspunkt.

Men det kunne kanskje stått noe slikt som: Siste pålogging for over: 1 måned/3 uker/2 uker/1 uke siden, hvis dette er tilfelle. Da ser man at disse er inne sjelden, mens de som er her oftere enn dette slipper noe sånt på profilen. Da blir det ikke så skrekkelig nøyaktig, men gir alikevel enn viss pekepinn.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

ja, skjønner hva du mener. Vil ikke at det skal bli en konkurranse om hvem som er mest aktiv. Er bare greit å vite om en person i det hele tatt er innom siden. Liker forslaget ditt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kanskje det kunne registreres når man siste gang foretok seg endringer?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tor Arne DahlMads Leonard HolvikJoakimSigrid NygaardIngunnJHilde H HelsethIngeborg GsiljehusmorBeathe SolbergOdd HebækJan Arne NygaardToveBjørg L.Thomas KihlmanKristine LouiseLailaEllen E. MartolgretemorAgnete M. HafskjoldKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik Fallamarithc