He he he, ja, de kan bli svært levende for en. Ikke lett å sette fingeren på hvorfor enkelte karakterer trer så levende fram for deg, men noen klarer det altså. Herlig når det skjer da, blir liksom litt rikere av det, noen ekstra venner på en måte: )

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg også skjønner veldig godt hva dere mener! Jeg lever meg veldig inn i enkelte bøker,og kan bå le,gråte og bli sint på karakterene i bøkene sine vegne..og jeg kan godt smile med meg selv når jeg tenker på en karakter fra en bok kanskje årevis etter at jeg leste boken.Kanskje derfor jeg er så glad i bøker,som du sa Malin M,livet blir litt rikere. Den boka som kanskje har festet seg best hos meg er "Den uendelige historien" av Michael Ende.Jeg bare elsker den boka! Leste den første gang da jeg var ganske ung,men har lest den igjen flere ganger senere også.Syns bare historien er så utrolig vakker! Hadde en illustrert utgave av boka da jeg var barn..det er ikke tilfeldigvis noen her inne som har den som kunne tenke seg å selge den til meg?
Syns hvertfall historien er utrolig vakker,og det kommer alltid til å være en av de bøkene jeg virkelig skulle ønske jeg kunne lese for første gang igjen..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ja, noen historier sitter i meg i mange, mange år etter at de er lest. Herlig å lese innlegget ditt: )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Tone HHarald KLinda PaulsenNils PharoKirsten LundTorill RevheimHeleneÅsmund ÅdnøyHenrik  Holtvedt AndersenritaolineToveLinda NyrudBirkaAnne-Stine Ruud HusevågPiippokattaNicolai Alexander StyveLailaBjørn BakkenBård StøresiljehusmorAkima MontgomeryBeathe SolbergKjerstiHilde Merete GjessingEster STorAmanda ALilleviFrisk NordvestAnn-Kristin RobstadJMerethe SolstadMorten MüllerEllen E. MartolGro-Anita RoenBenedikteAstrid Terese Bjorland SkjeggerudIngunnBerit RIngunn SLisbeth Kingsrud Kvisten