Dette innlegget har blitt ett lite fredagsrituale for meg og jeg vil takke alle som bidrar og i likhet med meg synes det er gøy å se hva andre leser. Det er helg og jeg har laget meg sukkerfri sjokolade ("snickers" og "japp"), det er sport på tv og jeg har planer om å kose meg med begge deler. Leseformen min er desverre ikke helt der den skal være, jeg har faktisk ikke lest hele uka, men håper å komme igang igjen nå. 

Derfor holder jeg fortsatt på med What Nurses Know...Chronic Fatigue Syndrome av Lorraine Steefel, en faktabok med info og tips for CFS. 
Forrige helg begynte jeg på The Summoner av Layton Green, denne fortsetter jeg med nå. Handlingen er lagt til Zimbabwe, det skal være en thriller men foreløpig er det lite spenning til tross for at den handler om en okkult sekt.
Dickens har jeg desverre lagt bort for denne gang, han får vente på bedre lesetider.

Hva leser du denne helgen?

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Viser 30 svar.

Jeg har hatt lesefri store deler av helgen, men søndagskveld ble bøkene funnet frem igjen. Jeg har kost meg med serien Arvesølv av Torill Thorup. Nå er jeg godt inne i bok 21, og det er litt vemodig å tenke på at serien snart tar slutt...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

For tiden holder jeg på med Vår misnøyes vinter, John Steinbeck, en meget god bok!

Men da jeg har vært ute og reist noen dager, måtte jeg ha en nett liten pocket å ha med i vesken. Å telle duer, Marie-Sabine Roger, var et godt valg! Vittig, varm og vakker :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det har vore lite lesning denne helga, men eg har begynt på 'Fare, fare krigsmann' av Marge Piercy. Denne boka har eg lese fleire gangar tidlegare, så eg veit eg har gode lesestunder framfor meg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser bok to i Ashfall-serien til Mike Mullin, Ashen Winter. :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne helga har det vært en del egen-sport, en del TV-sport., mye sosial aktivitet, og ikke så mye bok eller lydbok.

Det betyr imidlertid ikke at det litterære univers har vært helt forlatt. Vi har nemlig fått en ny faktor inn i familien - noe som heter Nettflix. Her er det mulig å se mye forskjellig av TV-serier og filmer. Og mitt først møte med Nettflix ble med en svært kjent litterær figur, nemlig Hercule Poirot i filmen "Tragedie i tre akter".

Fint å finne stadig nye måer å "lese" på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest ferdig "Demonenes by" av Cassandra Clare. Det er den første boken i en fantasytrilogi om demoner, varulver, hekser osv. Fikk den anbefalt av en vennine, og nå gleder jeg meg masse til de neste bøkene og ikke minst filmen!

Ellers har jeg begynt å lese romanen " Maria, Maria" av Anne Karin Elstad. Åpnet øynene mine for denne flotte forfatteren i fordypningsoppgaven min i norsk. Hun er fantastisk :) !

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leste ferdig "The man who made husbands jealous" tidligere i dag, og har vurdert en pause fra Jilly Cooper. Men nå tror jeg at jeg likevel begynner på "Appassionata".... den er på 900 sider, så håper den er bra:-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg leser Redningsmannen av Dean R. Koontz.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen leser jeg Bingo av Ketil Bjørnstad. Jeg har lest den før, men det er mange år siden. Jon Blund får en viktig oppgave av sin far, finne mamma'n som forsvant for mange år siden. Det er jo veldig aktuelt i disse dager også å finne sine røtter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne helgen kommer jeg til å være i en Fossefall boble. Tar igjen noen fossefallbøker av Jorunn Johansen. Leste ut bok nummer 48 i går og begynte med nr 49 i natt. Og har bok nr 50 liggende i nærheten. Må ha litt lettbeint underholdning også av og til.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kjempegøy å se hva andre leser - og bli inspirert :-) Så tusen takk til deg Vibeke!
Jeg kom meg ikke unna omgangssyken denne gangen, så i dag er jeg rimelig "matt" etter ett døgn med væsketap....Men frisk nok til å lese og drikke cola kjenner jeg :)
Har enda ikke greid å bli ferdig med "Brente skygger", så tenker jeg skal fortsette med den....hadde egentlig planer om "Halvbroren" forrige helg, men har ennå ikke startet på den.
Så må jeg ha ei krimbok "på si", og da blir det "Utenfor loven" av Michael Connelly. Har lest ei bok av han fra før - og det fristet til gjentakelse :)

God helg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Siden det er januar skal jeg endelig begynne på gjenlesningen av "Lykkeprosjektet" av Gretchen Rubin, denne gang mitt eget eksemplar som skal leses sakte og brukes til å noe nyttig! Ble veldig inspirert av deler av boka da jeg leste den i boksirkel for et par år siden, blant annet til å RYDDE.....ikke at det synes så godt her i huset, men faktisk funka det bra :)

Så falt jeg for fristelsen til å kjøpe mursteinen "Winter of the World", fikk plutselig for meg at jeg ikke orket vente i mange måneder på pocketutgaven. Utrolig sjelden at jeg kjøper innbundne bøker, og denne tar jo fryktelig stor plass... For å veie opp kjøpte jeg "Shantaram", "Morning in Jenin" og "The Postmistress" til 40 og 70 kr stykket, så da sparte jeg liksom inn den unødvendige kostnaden med fullprisbok. Vet ikke om den kanskje skal få vente litt før jeg leser - ? Nei? Ikke?

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Likte veldig godt den tanken din om "for å veie opp...." og "da sparte jeg liksom inn den unødvendige kostnaden..." :-) Den var gjenkjennbar!

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Mm, og det er helt sant :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg er jo stadig litt på etterskudd med både dette og hint, ikke minst når det kommer til bøker. Siste helg i januar 2013 leser jeg dermed Kvinner før jul av Marianne Fastvold (som kom ut i 2011).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg har lest 4 urban legends denne uka, holder nå på med den siste, It's True, it Happened to a Friend av Rodney Dale. Den er signert av forfatteren også.
Det er mye sport denne uka, ser nå på kunstløp på svensk tv, i tillegg til NM og SM på ski og sprint VM på skøyter i helgen og som alltid alpint.
Leser fortsatt på Historien om Oslo og skal denne helgen starte på Norges dronninger gjennom tusen år av Nils Petter Thuesen, og Ronald Grambos I liv og død - dråper av blodets historie. Til slutt skal jeg lese Star Wars Return of the Jedi Official Collectors Edition i kveld siden jeg har bestilt den til en venn, Bjørn som samler på Star Wars.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skal muligens også begynne på Mysteries of Planet Earth denne helgen også

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Leseformen er på topp:-),selv midt i forberedelser til 40-års lag. Uten ei god bok lå lese,vet jeg ikke hva jeg skulle giort:-), jeg fortsetter å lese "Hungerilden" forsettelsen av kråkejenta,av Jerker Eriksson og Håkan Sundquist.Spennende krim.God Lesehelg til alle:-).

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal kose meg med mursteinen A Feast for Crows av George R.R. Martin, fjerde bok i A Song for Ice and Fire-serien (kjent som Game of Thrones på TV-skjermen).
Og så er jeg halvveis i en seriebok, Død eller levende av Christin Grilstad Prøis. Den er bussboka mi akkurat nå, så jeg leser i den litt nå og da når jeg farter rundt eller er i nærheten av vesken min.

Ellers så er jeg "sykepasser" for den ene pusen min, som kom hjem ganske neddopet fra dyreklinikken etter å ha vært inne på en sjekk. Hun har fått påvist problemer med nyrene stakkars (heldigvis oppdaget på et tidlig stadie), så her blir det medisin og masse kos framover. Så det blir en rolig fredagskveld på oss to. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

I helga skal jeg se MGP fra Hjembyen min florø og delta på et Kristen arragament. På lesefronten skal jeg lese Alt jeg vil er å kysse deg av Charlotte Glaser Munch. Så skal jeg bla i og lese litt i tre hvem, hva hvor bøker fra de siste tre årene. Ellers er jeg i en god leseperiode og har lest allerede 2 romaner denne uken.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

LIker denne tråden veldig godt. Hver fredag må jeg innom får å se hva andre leser og kanskje få noen nye lesetips. :)
Den her helga blir samme som sist helg.. Prøve å få ferdig monstermenneske av Kjersti A. Skomsvold. Har vært lite med lesing den siste tiden, pga dårlig form, men satser på at den kommer sterkere tilbake snart..

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det er koselig med et sånt fast rituale, og det passer også fint til helgene da det er tid til å sette seg med det man vil. Denne helgen leser jeg ferdig "Fragile Things" av Neil Gaiman som det er igjen ett kapittel/en korthistorie av. Så blir det vel å sette i gang med "A spot of bother" av Mark Haddon, jeg håper inderlig noen av bøkene jeg har bestilt ligger i postkassa, men jeg tviler litt. Om ikke, så kan hva som helst snike seg inn.
Og ingen av dem lå i postkassa så da blir det kanskje i morgen. I mellomtiden har jeg plukket frem "The Ambassador's Mission" av Trudi Canavan, som jeg vil kalle en minimurstein. 500 meget tettpakkede sider, og "A spot of bother" ligger på det samme, så det skulle være mer enn nok for både helga og videre. Men holder jeg det ikke ut har jeg alltids Neil Gaiman's "American Gods" på lur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal fullføre Maria og pappa, det har tatt sin tid, men for ei nydelig bok! Så antar jeg at jeg begynner på Etter verdens ende, jeg er litt spent på den. Jeg var egentlig ikke noen fan av "Sammen til verdens ende", men grunnen til at jeg er spent på den nye er fordi jeg har noe samme fortiden som Bianca, men jeg hadde heldigvis ikke barna da.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sukkerfri sjokolade hørtes supert ut! Lyst å dele oppskriften?
Jeg har også blitt glad i denne tråden. Det hører liksom med til fredagen og tenke igjennom hva man skal lese, og hvor man er i forhold til forrige helgs lesing! :)

Det skjer mye her for tida, så blir altfor lite lesing. Håper på masse lesing denne helga!
Holder fortsatt på med Sannhetens mareritt og diverse selvhjelp/ forstå deg på - bøker.
Tenkte å starte helga med Å være der du er, nå. Den har liggi å venta lenge nå, så de vil vel ha den igjen på biblioteket. Syns den har vært tung å starte på, men håper den er bra så det går lett bare jeg kommer i gang!

Ønsker dere alle en god helg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Selvfølgelig, blir kanskje litt klumsete å legge den ut her, men jeg kan skrive den ned og sende den over til deg på PM :-)
Om noen andre vil ha er det bare å si ifra :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja,takk - vil gjerne ha oppskrift på de sukkerfrie sjokoladene :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Så hyggelig, da har jeg sendt den til deg på PM :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Jeg skal gjøre meg ferdig med "Samfunnets ulykkelige" eller de elendige av Victor Hugo, har litt igjen av denne klassikeren. Denne gangen leser jeg IKKE en kortversjon som jeg en gang har gjort. Fantastisk bøker, rett og slett.
Har så vidt begynt på Falkberget sin bok Nattens brød - "Kjærlighetens veier". Jeg kommer nok også til å begynne på "Haugtussa" av Garborg når jeg er ferdig med De elendige.
Helga er da som sagt redda.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg likar godt denne fredagsspalten din! Det er interessant å sjå kva bøker andre les akkurat no.

Eg held på med bok nummer 3 i Arne Dahl sin glimrande serie om A-gruppen; Blind jakt. Deretter har eg tenkt å roa ned lesetempoet litt med Kvinnen som kledte seg naken for sin elskede av Jan Wiese.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg skal prøve å få lest ferdig Nostradamus' testemente av Tom Egeland. Hvis jeg klarer å bli ferdig med den så vurderer jeg Tess of the d'Urbervilles av Thomas Hardy eller et par seriebøker.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Christoffer SmedaasAkima MontgomeryKristine LouiseAnne-Stine Ruud Husevågmay britt FagertveitIngunn SHarald KLailaTanteMamiePia Lise SelnesKine Selbekk OttersenGodemineSigrid Blytt TøsdalTralteRisRosOgKlagingPer Åge SerigstadHilde H HelsethBjørg  FrøysaaLisbeth Marie UvaagHanne Kvernmo RyeKirsten LundJarmo LarsenMarianne  SkageTor Arne DahlDemeterAnn ChristinDolly DuckJan-Olav SelforsHeidi LMarit HåverstadSynnøve H HoelMarianne AugustaJohn LarsenArne SjønnesenAnne Berit GrønbechAstrid Terese Bjorland SkjeggerudBenedikteBerit RIngunn ØvrebøDagfinn Jakobsen