Takk for et grundig og gjennomtenkt svar, det virker som du har tenkt litt på dette og funnet en middelvei. Jeg er nok en av de som har lett for å være litt trassig, bøker som får mye publisitet eller priser har jeg en tendens til å holde meg unna. Det er ikke ett valg jeg har tatt, det er nok bare min medfødte trass som gjør utslag.
Jeg har alltid tenkt at de som av prinsipp kun leser klassikere og prismottakere går glipp av mange bra og mer ukjente bøker, men det samme gjelder selvfølgelig den motsatte tankegangen og.

Så mange priser, er det rart jeg blir forvirret :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Litt trass er bra til tider, det óg. En del tror jeg kommer fra den veldige medieomtalen, eller i blant ekstremt positive omtalen som kommer rundt noen bøker. Noen har erfaring med å bli skuffet fordi de da forventet mer, de vet kanskje ikke helt hva, det kan hende boka er helt grei, bare mer. Som en slags superbok. Og noen tror jeg bare har en godt innebygd brems når det gjelder sånne ting. Det er jo til å bli litt skeptisk av når det virker som om ingen har noe kritisk å si. Man må bare huske at alle prisvinnerne var jo ukjente til de ble kjente.
Og det er en utrolig mengde med priser. Kanskje ikke sett i forhold til antall bøker, men selv en person som holdt seg til kun vinnerbøker av norske priser ville hatt problemer med å følge med. Men det hadde sikkert vært et morsomt prosjekt for noen.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Mads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgCathrine PedersenPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaikenElin FjellheimAnn-ElinReidun SvensliAneHarald KAmanda AIna Elisabeth Bøgh VigreBerit RJennyMartinKjell F TislevollBjørg L.Morten JensenSigrid Blytt TøsdalAstrid Terese Bjorland SkjeggerudEgil StangelandVigdis Vold