Har en kunde jeg gjerne vil hjelpe! Han er ute etter tittel og forfatternavn på en bok han leste for noen år siden. Mente den kunne være maks fire år gammel, og var en krim, men var ikke skråsikker på sjanger selv om den var "jätteelak", som han sa. Hø, hø.

Han mente forfatteren kunne være fransk, og at den handlet om to venner som studerte teologi til å bli prester, men det endte med at den ene av dem ble etterforsker eller noe lignende, fordi de på en eller annen måte ble innblandet i noen mord eller dødsfall. Det handlet visst om folk som døde og møtte djevelen, og deretter våknet til liv igjen.

Han var først blank på tittelforslag, men plutselig mente han det kunne være "den hvite/gule hesten" eller "dødens ryttere" eller noe lignende.

Noen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Kan det være en bok av Fred Vargas?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk for tipset, jeg tenkte også på det! Men så fant jeg ikke umiddelbart noen bok som passet beskrivelsen, og han trodde det var en mannlig forfatter. Ikke at Fred Vargas er et typisk kvinnelig forfatternavn...kanskje jeg må sjekke ut det litt til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ellen E. MartolKjersti SJon Torger Hetland SalteEivind  VaksvikTine SundalIngeborg GReadninggirl30Trude Jensenmay britt FagertveitKirsten LundEmil ChristiansenVibekeHarald KFarfalleLailaLars Johann MiljeEirin EftevandrubbelDagfinn JakobsenMette-MLene AndresenNora KjærstadTom-Erik FallamarithcRonnyRandiAKetilRisRosOgKlagingHanneGodemineAjiniakraPi_MesonTor-Arne JensenHilde H HelsethIngvild RosslundPiippokattaBeathe SolbergDolly DuckgretemorAstrid Terese Bjorland Skjeggerud