Gratulerer Strindin! For en artig historie, og for et artig og orginalt navn på et antikvariatet. Treffende. Ok, så kjøper vi for mange bøker... men når man kommer over skatter som denne, er det ingenting å nøle etter.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Ja, her fikk jeg faktisk en plettfri og fullstendig innbundet utgave med originale illustrasjoner for 250 NOK (inkl frakt). Det synes jeg er et godt kjøp. Når det er sagt gjør jeg selvsagt altfor mange "gode bokkjøp" :) Og 2013 har vel bare tatt over der 2012 slapp...uff.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det finnes verre "synder" :-)
Jeg slutter ikke å forundre meg over hvor utrolig mange gode bøker som finnes der ute - ofte til en billig penge. Enig - du har gjort et godt kjøp!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Ingeborg GConnielittymseAnineEvaTorill RevheimBård StøreHarald KLogikaKirsten LundBjørg RistvedtDemeterHegeMargretheTarjeikriraAndreas BokleserAnne Berit GrønbechTove Obrestad WøienEli HagelundRufsetufsaOleTorTor Arne DahlTonesen81Linda NyrudNinaVibekeKjell F TislevollVegard BorgenRandiMorten MüllerMarieKjetilEster SBjørg  FrøysaaKjell PsomniferumHildeBente Nogva