Hvorfor står profilen vår åpen for alle? Jeg hadde registrert meg med fullt navn og når jeg googla meg selv, fant jeg meg selv med åpen bokelsker profil. Jeg kunne lese alle innleggene jeg hadde og kunne sjekke alle bøkene jeg hadde lest uten å måtte logge meg inn.

I.J. Pedersen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 7 svar.

[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Bokelskere.no er ment å være et åpent og vennlig nettsted med fokus på lesing.

Vi har tenkt at hvis vi holder dørene åpne og porten vid så kan kanskje de som er for sjenerte til å registrere seg også få lesetips.

Under utvikling har vi hatt fokus på deling av leseopplevelser. Vi har tenkt som så at om noen har bøker de ikke vil at andre skal vite de liker/eier/leser, så kan de heller la være å legge dem til.

Vi har gjort det mulig å opptre anonymt for dem som ønsker, og til å legge inn fullt navn for dem som ønsker.

Kanskje vi senere vil legge til et alternativ for folk å skjule egen profil for andre enn dem man selv velger, men vi synes det først og fremst er en fordel å ha åpne dører.

Godt sagt! (8) Varsle Svar
[ Slettet av bruker ]
[ Slettet av bruker ]

Jeg synes det er bra at dette er et åpent å vennlig nettsted :-) Jeg kan ikke helt skjønne hva det skulle være å skjule! Bruker ofte å henvise folk jeg kjenner til nettstedet hvis de ønsker å vite hva jeg leser nå og hva jeg har lest. Det ligger jo bare et tastetrykk unna uten nå krav på å registrere seg.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Det finnes søkemotorer som kan finne deg uansett om profilen er åpen eller ikke. Vet du feks at via søkemotorer kan du finne alle bestillings- og ønskelistene du har laget på Amazon.com? Det oppdaget jeg til min forferdelse, og slettet straks de jeg kunne.

Derfor bruker jeg et pseudonym her inne.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaIreneleserVannflaskeHanne Kvernmo RyeEmil ChristiansenMads Leonard HolvikIngunn SNorahSolHeidi HoltanEivind  VaksvikKirsten LundWencheTerje MathisenBookiacLars Johann MiljeritaolineHanneVigdisPer LundWilliam BillisonBjørn SturødINA TORNESLinda NyrudSivHarald KJarmo LarsenTor Arne DahlNicolai Alexander StyveCarine OlsrødDagfinn JakobsenMarianne  SkageAlice NordliGro-Anita RoenIngeborgChristofferHilde Merete GjessingIngunnAnne-Stine Ruud HusevågIngunnJ