Elsket denne, aldri har timene fløyet så fort. Litt Svein og rotta for voksne, ispedd alvor som griper....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Eg har hatt denne som lydbok i bilen i det siste. Tok litt tid før eg var hekta, men etterkvart tok historia meg. Måtte tenkje litt om det er ein 10-åring som tenkjer slik. Men hugsar at livet hadde eit stort alvor då, så kvifor ikkje? Eg blei glad i Finn og familien hans. Det idylliske 60-talet kunne vere tøft og vakkert.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Denne lovpriste boka fikk terningskast 4 av meg. Syntes den var bra, men ikke noen favorittbok. Ser at mange har den som favoritt og det skjønner jeg rett og slett ikke. Kanskje hadde jeg for store forventninger, men det bruker jeg egentlig ikke å ha når jeg leser. Skal begynne på en ny bok av Roy Jacobsen, Frost. Blir spennende å se hva jeg syntes om den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg var også skuffet over Vidunderbarn. Har lest bedre bøker.... Det var vel spesielt på slutten jeg blei skuffa. Enten er ikke boka helt ferdig, eller så mangler forfatteren innsikt i hva det vil si å gi fra seg et barn, selvom det ikke er ens eget... for eksempel fosterbarn. Det blei så lettvint liksom og stod ikke helt i samsvar med resten av boka, som var ganske grei....

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Helt enig. Oppbyggingen av historien var grei nok, men som deg føler jeg at når vi nærmer oss slutten så stopper det brått. Det føltes veldig svevende hva de forskjellige personene følte på slutten av boka. Det virker som fortatteren vil at det skal henge igjen endel løse tråder slik at leseren må tolke litt selv, men jeg syntes det var vel mange løse tråder :-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg ble ganske opprørt av historien - spesielt myndighetenes uforstand! Og jeg følte at når en så dreven forfatter som Roy Jacobsen lar en bok slutte slik, så er det helt bevisst - nemlig for at vi skal kjenne på de opprørte følelsene. Derfor satt jeg ikke igjen med en følelse av at det var noe uforløst ved boka.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at myndighetene ikke gjorde jobben sin her, men det var ikke bare slutten jeg syntes var dårlig. Det er en bok midt på treet for meg. Jeg syntes bare det er så rart at så mange har lovprist den så høyt.

Lesr nå Frost av Roy Jacobsen og det er en bok av et helt annet kaliber. Den liker jeg veldig godt til nå :-)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Frost er det beste valget av Roy Jacbosen. Jeg ble veldig fasinert av hvordan den relativt ubetydelige Torgest påvirker historiens gang. Det historiske bakteppet er også fantastisk bra, interessant å lese om Norges virkelige storhetstid.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Tror vi bare atter en gang må konkludere med at vi lesere er like forskjellige som de bøkene vi leser og vurderer. ;-) Jeg er helt i mot grunntanken om at det skulle finnes objektive sannheter om hva som er god og dårlig litteratur.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne boka synes jeg var helt fantastisk! En av de beste bøkene jeg leste i hele fjor!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Harald KEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenIngeborg GKirsten LundHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadAmanda AGrete AastorpBente NogvaBenedikteLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23DemeterStine AskeMaikenHilde VrangsagenHege H.Christoffer SmedaasHanne Kvernmo RyeJarmo LarsenLinda RastennefertitiEllen E. MartolRoger MartinsenTor-Arne JensenMargrethe  HaugenTove AlmaMcHempett