Jeg har skrevet en bokomtale av den også, det er vel egentlig grunnen til at jeg ikke har lagt den inn på nytt igjen. Er det noen måte jeg kan flytte bokomtaler fra en bok til en annen?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg mener du skal kunne klippe ut og lime inn på vanlig måte. Den gamle omtalen går du inn og sletter når du har merket teksten og klipt ut. Da skal du kunne åpne en ny bokomtale. Deretter lim inn. Med bare vanlig tekst skal dette la seg gjøre, men jeg er usikker på hvorvidt det fungerer der du har bilder med i bokomtalen din. Du får prøve :-) Kanskje du må legge inn bildet på nytt?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ChristinaToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid Hilmer