Jeg leste denne som lydbok, og det var utrolig vanskelig å forstå hva som var nåtid og hva som var datid. Jeg vet ikke om dette ble tydeliggjordt på en annen måte i boken, men det håper jeg. Begynnelsen var fengende, men jeg falt dessverre av ganske raskt grunnet forvirringen rundt nåtid/datid. Dette er vel egentlig en ganske god fortelling, både i dybden og i bredden, så det er synd den blir ødelagt av forvirringen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg er nettopp ferdig med å lese denne boka, og må si meg enig at det var noe forvirrende med nåtid/datid...forfatteren hopper veldig mellom tidene (og litt med karakterene), både frem og tilbake og frem igjen...for å så gå tilbake igjen...jeg ble litt tullete i hodet av hele greia, men fullførte boken.. Historien i seg selv er god, men blir dradd ned pga tidstullet. At det er den nye Barcelona-romanen kan jeg ikke si meg enig i. For meg er Vindens skygge DEN BESTE Barcelona- romanen. I Lukkede rom følte jeg handlingen kunne vært hvor som helst i verden, det var lite som gav meg den Barcelona-følelsen jeg fikk i Vindens skygge.. (Ja, kanskje jeg sammenlignet de litt vel mye, men hva annet kan man forvente når de på coveret skriver "Den nye Barcelona-romanen!".....) Dette er nok en bok jeg ikke kommer til å lese igjen med det første, men den blir nok stående i hylla mi til en annen gang ;) (har litt vanskeligheter med å gi slipp på bøker som først er kommet på plass i hylla :p )

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundVioleta JakobsenPi_MesonBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg