Flott initiativ, men jeg holder meg til Falkberget en stund til. Så har jeg planer om å begynne å pløye russisk mark :-)

Lykke til med lesing og diskusjoner!
Jeg vil nok stikke innom og se hva dere dere synes.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Når er Falkberget-lesingen avsluttet, og blir "russisk mark" felles-lesing også?
Den skulle jeg i så fall gjerne vært med på.
Særlig Dostojevskij.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Her ser du min lokkende, russiske skattekiste!
Jeg har ikke helt bestemt hvor jeg begynner, men Stille flyter Don har lenge vært et ønske. Felleslesing av de gamle, store russerne hadde vært så supert! Om det er et ønske om det, er jeg absolutt villig til å starte med Dostojevskji. Lodder stemningen og ser det litt an :-)

Felleslesingen av Nattens brød går ut februar; jeg er nok ferdig om vel en ukes tid. Jeg vil likevel fortsette å følge debatten så lenge den går.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dickens, Hamsun, nå russere, også hadde jeg tenkt å starte mitt eget private Vesaas-år..
Det er så mye som frister! 
Den russiske skattekisten så interessant ut, er flere av de jeg planlegger å lese en eller annen gang. Kunne sikkert trengt det lille sparket en felleslesing gir.

Jeg har funnet og lastet ned en utgave av Markens Grøde, så jeg er med.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Reidun Anette AugustinmgeSigrid NygaardSolGrete AastorpLabbelineBenedikteBjørg RistvedtEgil StangelandBerit B LiePernille GrimelandToveTove Obrestad WøienTine SundalFrode Øglænd  MalminIngunn SCathrine PedersenLailaMads Leonard HolvikJulie StensethHilde H HelsethTanteMamieRandiAsiljehusmorCecilieIngeborgPiippokattaMarit HåverstadBjørn SturødEli Svendsen Heie HaugerudPer Åge SerigstadEmil ChristiansenKirsten LundTine VictoriaNinaPer LundHeidiGeir SundetLars Johann MiljeMaiken