Hvis du kan velge bare en bok som du vil anbefale, fra ditt lese år 2012. Hvilken bok tenker du på da??

Min aller beste lese bok i 2012 var Blomstenes hemmelig språk av Vanessa Diffenbaugh.
Helt utrolig bok.. Inneholdt så mye mere end jeg hadde forventet.. Og anbefales og lese om man ikke har lest den :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 14 svar.

Idas dans. Det er en bok som bare må leses. Mer vakkert og tragisk på en gang skal man lete lenge etter. Boka mi har gått på rundgang til alle jeg kjenner etter jeg leste den og alle er enige med meg.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Du får se hva jeg har skrevet på McHempetts side. Det er litt dumt når flere lager en spalte på akkurat det samme!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan du legge inn en lenke til den andre tråden?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

her finner du tråden til McHempett "Kva er den beste boka du las i 2012" :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Takk skal du ha Lillevi!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Bare hyggelig!
Trykk symbolet lengst til høyre over tekstboksen du skriver i. Kopier inn adressen til det stedet du vil lage en lenke til. Når du blir bedt om lenkebeskrivelse, holder det å skrive f.eks. her. Prøv deg frem - det er ikke så vanskelig - og lykke til :-)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Dette har eg også lurt på, takk for tips.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det vet jeg ikke hvordan jeg gjør, men den står jo like i nærheten av ditt innlegg!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Så gjennom bøkene jeg har lest i 2012 og det er 4 bøker som jeg likte veldig godt, men hvis jeg skal velge bare en så faller valget på Reisen Hjem av Lori Lansens. En så nydelig og hjertevarm bok, jeg elsket den!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Med tanke på at verden skulle gå under 21.12, eller meninger om at verden er på vei mot undergang...så vil jeg tipse om Chimera av Gert Nygårdshaug. Veldig tankevekkende bok. Ingen direkte link til 21.12, men den handler om vår vei mot forandring og undergang. Synes den var spennende :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Vanskelig......, men "Noen kjenner mitt navn ", av Lawrence Hill , er ei bok som gjorde inntrykk . Den kan jeg anbefale - til de som liker historiske romaner.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Min favorittbok 2012 må bli siste bok i Eragon-serien, Inheritance av Christopher Paolini.

Men jeg synes også Hundreåringen som klatret ut gjennom vinduet og forsvant var bra. Ikke en bok for alle men jeg synes den var både morsom og spennende, et resultat av god fantasi.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hvis det bare var en bok. Mhm, vanskelig. Jeg hadde nemlig fem favoritter i år. Men om jeg skal velge den boka som positiv overrasket meg med spennende, gripende handling og flotte skildringer. Så var det usynlige fjellet. Hadde den lenga i boka hylla, men fikk ikke lest den før 2012.

Godt nyttår. :)

P.s. Jeg har lest den også i fjor,-- blomstens hemmlig språk og synes også denne var ganske god :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

The perks of being a wallflower av Stephen Chbosky <3 Den var så vakker og sår at jeg har lyst til å gi den en klem hver gang jeg passerer bokhylla...
Har hørt mange godord om boken du selv har plukket ut. Godt mulig jeg tar den med på leselisten for 2013. Godt nytt leseår! :)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

PiippokattaKaramasov11Agnete M. HafskjoldAkima MontgomeryTine SundalalpakkaAnniken LHeidi BHilde VrangsagenBeathe SolbergAnn ChristinSilje-Vera Wiik ValeHilde H HelsethBente NogvaKari FredriksenKirsten LundFindusHanne Cathrine AasMonica CarlsenHarald KSynnøve H HoelSiriStig TLars Johann MiljeHildaDaffy EnglundmgeMarit HåverstadRune U. FurbergMarianne MChristofer GabrielsenTanteMamieAstrid Terese Bjorland SkjeggerudJBIrakkLilleviKjell PMarit HøvdeFriskusenAnne-Stine Ruud Husevåg