Hei, jeg lurer på noe.
Når jeg går inn på en bokside, så fant jeg før en link som het "flere versjoner av boken" eller noe i den dur. Er denne nå borte eller gjemt et annet sted slik at jeg ikke får øye på den?

Jeg er ofte inne på oversatte bøker av engelske forfattere, og så lurer jeg på hva originaltittelen til en bok er. Da er det greit å kunne klikke seg inn på flere versjoner av boken og finne det ut.

Og noen ganger har jeg en innbundet versjon og kommer inn på siden for pocket. Samme problemstilling. Er det nå bare en side for hver bok, at alle versjoner er slått sammen? (Det hadde vel egentlig vert det beste altså, men bare lurer)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Dette lurer jeg også på - ser du ikke har fått svar, så prøver å se om spørsmålet blir dyttet litt opp nå... (med mindre du allerede har funnet ut av det - da tar jeg gjerne imot tips)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg støtte på en problemstilling som er litt beslektet angående de forskjellige versjonene av bøkene. Jeg trodde at all omtale og diskusjoner rundt MINE bøker ville komme på min side i de forskjellige trådene, men tilfeldigvis så jeg på forsiden at det var en som hadde skrevet omtale av en bok som jeg også har, men som jeg ikke fikk opp på MIN side. Jeg fant ut at det var fordi vedkommende kommenterte engelskutgaven og jeg har norskutgaven. Dette visste jeg ikke og kjente at jeg ble litt skuffet for da går jeg jo glipp av en del omtaler.....

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Det samme har jeg nevnt før... At f eks forskjellige oversettelser bare burde være så man kunne velge den oversettelsen man har selv. Omtaler osv er jo like aktuelle uansett hvilket språk man leser de på!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

VannflaskeDaniel S.EvaCarine OlsrødAvaEileen BørresenKirsten LundPiippokattaReadninggirl30Kjell PsveinTheaSissel ElisabethStig TLinda NyrudMarianne_BenteDemeterHilde H HelsethKristofferNorahLene AndresenAstrid Terese Bjorland SkjeggerudChristoffer SmedaasmgeBeathe SolbergSynnøve H HoelIngvild SHeidi HoltanHanne Kvernmo RyekntschjrldGroTurid Kalvatn SchøyenIngeborg GDagfinn JakobsenellinoronilleJarlenefertitiJulie StensethTuridmaja