Min favoritt av denne forfatteren. Har falt av litt i det siste, tror kanskje hun har tapt seg? Engler i LA og Er du der ute er iallfall ikke så bra som denne og Sushi for begynnere. Og Lucy Sullivan gifter seg. This charming man kommer vel på norsk snart? Kanskje gi den en sjanse...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 5 svar.

This Charming Man var for meg tilbake i form for Keyes, morsom definitivt, men med alvorlige undertoner og et "serøst budskap".

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig i at de siste bøkene ikke er fullt så bra, og at dette er den beste (Lucy Sullivan nr 2). Men det lønner seg å lese den på engelsk, forlaget har ikke gjort en veldig god jobb med oversettelsen til norsk ;-)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sier du det, hvilken var det som skuffet deg? Jeg synes de ser bra ut, selv om jeg også foretrekker å lese på originalspråket. Iblant leser jeg bøker i feelgoodserien Bag of fun, og der er det mye bra, bl.a Jill Mansell, Jennifer Weiner og Emily Giffin.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg har lest dem på engelsk. Har bare kikket på dem i bokhandelen og fått inntrykk av at mye av tonen og humoren i bøkene - som gjør dette til en forfatter langt over gjennomsnittet innenfor sjangeren etter min mening - har forsvunnet i oversettelsen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Hm, kanskje du har rett, det frister ikke å lese disse på norsk :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Pi_MesonVioleta JakobsenKirsten LundBenteReadninggirl30Berit RTine SundalBritt ElinAnne-Stine Ruud HusevågRisRosOgKlagingIngunn SAmanda AHanne Kvernmo RyeEgil StangelandHarald KReidun SvensliCathrine PedersenBjørn SturødTanteMamieAnn ChristinalpakkaAnneWangStig TAlice NordliLilleviMathiasPiippokattaJoannAnne Berit GrønbechFarfalleMarianne MLinda NyrudLisbeth Marie UvaagConnieNerakntschjrldMarit HøvdeTurid KjendliesomniferumRune U. Furberg