Denne er også veldig bra, tror jeg må lese hele serien. Liker True Blood-bøkene også, men det romantiske er mer med her, og det liker jeg. Hopper fort over all sexen, hehe, både spennende og romantisk dette her.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg elsker hele denne serien. Det er virkelig "husmorporno" for viderekommende egentlig. Lettlest og veldig underholdende. Litt sånn Twilight for voksne :D Hele serien leses jevnlig av meg, og gleder meg veldig til bok 8 kommer i april.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Skjønner det bare er å lese videre på serien. Klarer ikke å slutte uansett, kjenner jeg. Det er noe med disse vampyrmennene og den verdenen som er så annerledes og spennende:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

sveinAnneWangAnette Christin MjøsKirsten LundRufsetufsaanniken sandvikGrete AastorpAnniken BjørnesMonica CarlsenVannflaskeDaffy EnglundNtotheaKjersti SannelinguaIngeborgHege LVigdisPiippokattaLailaingar hMarion hegge LangliAlice NordliBookiacAvaHelena EAneHeidi LMonika SvarstadEirin EftevandHilde H HelsethBeathe SolbergKaren RamsvikSynnøve H HoelEli HagelundTor Arne DahlGeir SundetBenedikteTonjeStine Sevilhaugalpakka