Det er utrolig frustrerende og jeg lurer på om flere opplever det eller det er noe annet som går feil. Jeg skriver, ganske ofte, lange svar, trykker lagre, og så går det til neste side, men svaret er slettet, eller ikke tilstede uansett. Utrolig frustrerende når man ikke orker eller klarer å huske alt man satte sammen og hvordan.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 3 svar.

Jeg bruker å skrive alt i en word-dokument, og dermed lime det inn :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Er du sikker på at du trykker på lagre og venter til svaret går gjennom systemet? Jeg har trykket lagre et par ganger og deretter sekundet etter trykket meg videre på en annen link, og da har ikke svaret mitt rukket å bli registrert før jeg surfer videre. Jeg avbryter prosessen og da kommer ikke svaret mitt "på trykk". Tidligere glemte jeg meg også å trykket på svar i stedet for lagre, men har blitt mer vant til det nye systemet nå.

Når jeg skriver lange svar pleier jeg forresten alltid å markere og kopiere teksten før jeg poster svar, i tilfelle noe går galt. Da slipper jeg å stresse med å skrive omigjen om noe skjærer seg..

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Venter alltid selv, men det ser ut til at noe fortsatt går galt. Begynt med å markere og kopiere også i det siste, men i blant glemmer jeg meg. Uff, så frustrerende når man endelig har tid til å formulere et ordentlig svar og det forsvinner. Men det er bare å fortsette å prøve antar jeg, og å være flittigere med markering og kopiering.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Sist sett

Kirsten LundDemeterReidun Anette AugustinVibekeHarald KVannflaskeConnieBjørg  FrøysaaStig TAmanda AChristin SillibakkenCecilieLinda NyrudAgnete M. HafskjoldIngeborg GBenedikteAnniken RøilAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAnne-Stine Ruud HusevågEgil StangelandLailaMads Leonard HolvikPiippokattaBjørg RistvedtSynnøve H HoelAneSiw ThorbjørnsenHeidi Nicoline ErtnæsHildaJulie StensethTor Arne DahlPer Åge SerigstadGrete AastorpBente NogvaLisbeth Marie UvaagTone HTurid KjendlieLeseberta_23Stine AskeMaiken