Kjempeflott novellesamling fra humorens mester. Her er det masse moro. En skikkelig gullgruve for Pratchett-fans. Den første novellen, The Hades Business, handler om djevelen som prøver å skape bedre publisitet for helvete. Denne skrev Pratchett da han var 13, og man ser allerede tegn på den store forfatteren han ville bli.
Andre nevneverdige historier er Rincemangle, novellen som etter hvert ble omskrevet og utbrodert til Bromeliad-trilogien. I Turntables of the Night, drar Døden på en disco-fest. The High Meggas er en interessant sci-fi historie om paralelle verdener. Den er nå inspirasjonen bak boken The Long Earth som Pratchett har skrevet sammen med Stephen Baxter. Gleder meg til å begynne med den. I tillegg er det flere kortere Discworld-historier. Blant annet The Sea and Little Fishes, som Pratchett opprinnelig skrev til Legends-samlingen til Robert Silverberg. En flott historie om Granny Weatherwax og den årlige heksekonkurransen. Og i Troll Bridge får vi et gledelig gjensyn med barbaren Cohen.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

Siv ÅrdalHanne MidtsundRufsetufsaBjørg  Frøysaaleser42ConnieLailaSigrid NygaardEivind  VaksvikAnn EkerhovdmgeAnniken RøilTone Maria JonassenTorHarald KKaren RamsvikMarielleIngeborg GBjørn SturødAstrid PedersenMonica CarlsenRandiAJohn LarsenAnette SVibekeGrete AmundsenHeleneBerit RMcHempettritaolineMangosaft45ingar hReadninggirl30Odd HebækBjørg L.TanteMamiekriraFride LindsethKristin_anniken sandvik