Nå er julen over og det er på tide å se fremover mot et nytt år, dette er siste helgen i 2012 så er det noe man ønsker å bli ferdig med før det nye året er det bare å sette i gang.

Det har blitt veldig lite lesing her den siste uken så jeg holder fortsatt på med Raven -The Untold Story of the Rev. Jim Jones and His People av Tim Reiterman, jeg er fortsatt bare halvveis i denne. Jeg er snart ferdig med Operasjon Fritham av Monica Kristensen, etter den tror jeg det blir Chimera av Gert Nygårdshaug.

Hva velger dere å bruke den siste lesehelgen i 2012 på?

God helg og godt nytt år!

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Viser 31 svar.

Denne helgen er jeg hos svigers, så det har blitt lite lesing. Jeg har såvidt begynt på "Historien om Pi", så langt virker den bra.

Gleder meg til mange lesehelger i 2013. Godt nytt år!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg holder for tiden på med serien om The Morganville Vampires av Rachel Caine. Denne helgen har jeg lest ut den åttende, og har nå begynt på den niende. En besettende serie, som jeg sliter med å legge fra meg... Har lest alle bøkene sammenhengende, så hvis noen spør meg hva som skjedde i den og den boka, så må jeg faktisk si at jeg aner ikke.. MEN, jeg kan fortelle hva som har skjedd hittil...bare ikke når. Alt jeg har lest, har blitt til en fryktelig lang historie som flyter sammen i et langt sammensurium.. Men det er en god historie da ;)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikknto krimbøker til jul,som jeg skal begynne på nå på nyåret;-)) Djevelkysset av Unni Lindell og Hungerilden av Eriksson og Sundquist,andre bind i trilogien om Kråkejenta:-)) gleder meg masse til å begynne...

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg leser denne helga Ildvitnet av Lars Kepler. En bok jeg har gledet meg til å få lest lenge, og jeg fikk denne til jul i julegave.

Ble ferdig med Kråkejenta av Eriksson og Sundquist tidligere denne uka. En bra, men ekkel bok. Visste at dette var en seriebok før jeg startet på denne, men ble litt irritert over slutten av boka, da dette var en fortsettelsesbok, så da må jeg jo lese neste bok også, må bare få kjøpt den først.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Leser nøkkelvitnet av Jørn Lier Horst. Denne kan jeg like!! :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Fikk Brobyggerne og Dandy i julegave, og jeg er godt i gang med Brobyggerne....

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fullstendig oppslukt av den veldig spennende "Tenk på et tall" av John Verdon! Vel over halvveis i boka holder den fortsatt koken, gjenstår å se om den står distansen ut, men det er det jo mange krimbøker som ikke gjør. Foreløpig er den hvertfall veldig bra!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Fifty shades og grey, bok 3. Lettlest og enkel underholdning... og Mamma Mø og kråka med barna.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Akkurat ferdig med "Landstrykere" av Hamsun, og har begynt på "Graverens datter" av Joyce Carol Oates. Liker den godt så langt, så satser på å få lest noen sider i helga :)

God nyttårsfeiring!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg fikk bøker i julegave, men trodde ikke jeg skulle få noen tid overs til å lese noe i disse , det er jo litt som skjer i julen med masse besøk osv. Men vi fikk et nytt familiemedlem i julen , en skjønn valp. Og da har det blitt sånn at når valpen trengte å hvile, hvilte jeg også. Den trenger masse trygghet og ro i sitt nye hjem , og det ble det sånn at jeg satt i sofaen med henne og leste bok og spiste konfekt mens valpen sov. Så jeg leste ut den ene julegaven på to dager... En spennende grøsseraktig bok ; Uten et ord av Barclay Linwood. Spennende . Om ei jente som våkner en morgen , og foreldrene og broren ikke er i huset. Helt stille, klærne deres er der, ingen tegn til noe , og årene går. 25 år senere begynner denne unge jenta å lete, og da skjer det ting.....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Gratulerer med nytt familiemedlem. Ble det mops denne gangen også?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Takk. Nei det ble Engelsk Bulldog. Større enn Mopsen, men allikevel litt lik....rynker, litt korpulent god og snill, glad i mat. Litt sprekere og krever litt mer mosjon, noe som jo kan være bra for resten av oss her i huset. Det blir spennende framover nå.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det hørtes ut som mye kos :)
...og jeg ble veldig nysgjerrig på den boka!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Mulig jeg begynner på Unni Lindells siste som jeg fikk signert til jul, eller The Chalk Circle Man av Fred Vargas som jeg snopte meg i går fordi den så spennende ut. Men først og fremst er jeg ikke helt ferdig med Jackson Brodie ennå, nettopp begynt på TV-serien og storkoser meg allerede. Godt nyttår! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Med huset fullt av barn og barnebarn har det også på meg blitt lite lesing denne romjula. Men for all del-klager ikke-koselig med hele familien samlet! Litt lesing på sengekanten har det imidlertid blitt. Og den jeg holder på med nå er ei bok av Ingvild Sørensen med tittel Skyggene i sal 31.Ei merkelig bok-vet ikke helt om jeg liker den eller ikke,men nysgjerrigheten driver meg nok til å lese den ferdig.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Eg lyttar framleis til krimnovellesamlinga En kriminelt god jul. Den kjem nok til å bli utlest (for det heiter vel ikkje uthøyrt?) før året er omme. Saganatt av Frode Grytten har eg sett på vent inntil vidare, eg har att siste del av den boka, - og den skal fullførast på nyåret.
Til jul fekk eg Død sjel av Birger Baug, og den har eg så vidt starta på. Den boka vert med meg inn i det nye året.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Etter at magen hadde gjort plass til luft igjen etter pinnekjøttet 2. Juledag, har jeg fått gjort det jeg hadde planlagt å gjøre denne romjulen, nemlig å ta på meg "noise cancelling" høretelefoner og sette meg til i godstolen med en liten whisky og bøker. Har de to siste dagene avsluttet Et julekvad av Dickens og Postbudet ringer alltid to ganger av James Cain. Den siste boka i 2012 blir nok Holbergs Nils Klims reise til det underjordiske som jeg i dag stadig vekk har sovnet over...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Denne siste helgen blir det en thriller skrevet av Sidsel Dalen. Det er et nytt bekjentskap.
Boka heter: Dødelige dråper.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Satsar på å bli ferdig med Vinter over verden av Ken Follett. Og kanskje eg får begynt på Dickens si Store forventninger og?

Godt nytt år til alle bokelskarar!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har enda ikke fått ut fingeren å lest "Å leve et liv, ikke vinne en krig", selv om jeg har tro på boka, så skriver den opp denne helgen også! Og skal faktisk begynne å lese den i kveld!
Ellers holder jeg på med "Monsermenneske", men det går litt treigt. Syns det skjer litt lite foreløpig, så har heller prioritert fagbøker med lånefrister å forholde seg til....
Har fortsatt igjen "Hvordan krenkede barn blir syke voksne", "Forstyrret barn - forstyrret liv" og "Å være der du er", så får se om jeg rekker noe av de også. :)

Ønsker alle sammen et godt nytt år! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal lese ferdig Silkehuset av Anthony Horowitz. En Sherloch Holmes historie i god, gammel stil, men likevel med en moderne "touch". Dette har vært julens kosebok.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Denne har jeg lyst på. Håper du skriver en omtale av boka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg holder på med Knoll og Tott - 100 år i Norge, Det spøker i Østfold, og skal se om jeg får begynt på Historien om Oslo av Nils Petter Thuesen

Godt sagt! (0) Varsle Svar

jeg holder på med siste 50 shades boka.. og ja, jeg er nok litt betatt ;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Siden helse - eller mangel på sådan - er den tunge faktoren i livet mitt for tida, blir det til at jeg leser mye helsestoff, uten at jeg akkurat tenker på det som lesing på samme måte som med skjønnlitteratur.

Jeg kommer til å ha mye folk rundt meg stort sett hele helga, og neppe få så mye ro til å sette meg ned og lese. Men skulle det bli litt tid, vil jeg bruke den til å bli kjent med "Den tomme stolen" av J. K. Rowling, som jeg fikk til jul.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

God bedring. Og et godt nytt år.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Har nettopp startet på "Vannliljen" av Hanne Dahl. Det er en selvbiografi, der forfatteren skriver om de første 16 - 17 årene av sitt liv, som var år fylt med grov mishandling fra sine nærmeste. Mishandlingen medførte at Hanne utviklet såkalt "multippel personlighet". Regner med at lesingen vil gjøre inntrykk...Dette blir nok den siste boka jeg leser i 2012.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ja, det var alt ein tenkte ein skulle fullført... Helst blir det vel til at eg byrjar på noko nytt - julenissen kom med nokre freistingar, andre venta i bokhyller hjå familie og vener. So planane endrar seg. Det som er sikkert er at deler av lesehelgi må nyttast til eksamensoppgåver, bunkar verkar som fjell. Men på andre sida ventar, i følgje planen, dei siste sidene av I Midtbøs bakkar av Halldia Moren Vesaas, Kom ikkje inn i mitt hus av Arnfinn Kolerud og dei fyrste sidene av Vindens skygge av Carlos Ruiz Zafon. Himmelens fange var julegåve, so her må eg lesa omatt ei tidlegare god leseoppleving.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Jeg skal kose meg med Narnia-bøkene,greit å avslutte dette året med fantastiske eventyr.

Godt sagt! (5) Varsle Svar

Husker denne fantastiske serien fra da jeg gikk på barneskolen. Læreren vår leste fra alle bøkene mens vi elevene spiste matpakkene våre. Vi ble veldig fascinerte av disse eventyrene.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Og dei passar jo so godt til jul og! Det er noko med uskulda og eventyret og morgonar med frukost framfor fjernsynet som gjer at Narnia gir meg julestemning (evt påske- eller sommarstemning, dei funkar godt som underhaldning elles og)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

HeidiBjørn SturødAre SkårDolly DuckmgeTheaKaren PatriciaCarine OlsrødTuridmajaSolIvar SandTjommiEileen BørresenIngeborg GritaolineTone SundlandBjørg  FrøysaaKirsten LundEgil StangelandsomniferumBeathe SolbergAmanda AIreneleserMarianne  SkageGrete AastorpHanneTine VictoriaLailaAnniken RøilMonoiskTove Obrestad WøienAneLisbeth Marie UvaagTatiana WesserlingJBRandiAnne-Stine Ruud HusevågNina SolåsRufsetufsaPer Åge Serigstad