Vil med dette ønske alle bokelskere en riktig god jul, regner med at mange av oss har fått nytt og spennende lesestoff i gave innen dagen er over..;-)

Godt sagt! (15) Varsle Svar

Viser 14 svar.

God jul til alle bokelskarar! Her vart det til og med kvit jul i siste augneblink, men fryktar det snart går over til våt jul... Ei bokgåve fann vegen til meg, så no gler eg meg til å ta fatt på Vinter over verden av Ken Follett! I tillegg har eg gavekort frå bokkilden liggjande i hylla, så det blir nok ei romjulsgåve til meg sjølv og.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God jul til alle andre bokelskere:)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Ei riktig god jul til alle bokelskere! :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God jul til alle bokelskere! Håper dere får mange fine lesestunder i julen, og at det kanskje ligger noen bøker under juletreet i kveld :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God jul til alle :D håper alle får ønskene oppfylt og koser seg :D

Godt sagt! (0) Varsle Svar

God jul til deg og alle andre bokelskere her inne :)
Ikke mye julestemning når vi ser ut vinduet - men inne er både juletre og masse gaver på plass :) Har fri frem til 28., så det blir masse tid til lesing ...

Godt sagt! (1) Varsle Svar

God jul folkens!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Selv om det ikke blir noe julefeiring på meg så har jeg fått noen gaver som ligger å venter, om jeg er så heldig å få noen bøker får tiden vise. God jul til alle som feirer og til de som av ulike grunner ikke feirer:-)

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ønsker alle sammen en fredfull jul og et godt nytt år!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

God jul til deg og alle bokelskere. De firkantede pakkene under juletreet er helt klart de mest spennende, blir litt som barn igjen ,utrolig spennende. Her i Telemark er det skikkelig julestemning med koselig julesnø. God og fredelig jul med masse lesetid:.)

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Jeg ønsker deg en god jul.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Ha en god jul og ikke minst en romjul med mange fridager da man kan gjøre det man liker aller best.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

God Jul til deg og alle på Bokelsker.
Nissen kommer nok ikke med så mange bøker til meg for han synest nok jeg har hyllene fulle av uleste bøker fra før, hehe.
Men en eller annen tittel må han vel ha i sekken ....?

Godt sagt! (6) Varsle Svar

Ha en riktig god jul. Har nettopp fått en bokpakke i posten så julen er reddet. :)

Godt sagt! (7) Varsle Svar

Sist sett

Amanda AJulie StensethSynnøve H HoelMarit AamdalMartinAkima MontgomeryMarit HåverstadAvaBeathe SolbergmgeBertyKaramasov11Aud- HelenLinda NyrudChristoffer SmedaasGrete AastorpMarianne MIngeborg GHanne Kvernmo RyeHarald KPiippokattaTherese HolmSigrid NygaardBjørg RistvedtEgil StangelandPi_MesonStig TAneMarteLailaTine SundalTatiana WesserlingTove Obrestad WøienTor-Arne JensenMalinn HjortlandJoakimIngridLabbelineBenteThea