Den kunne jeg ha nevnt også:)! Tror det var den siste boka jeg leste i fjor. Fikk ikke mye ut av den, men var/er så høy på pæra at jeg tror/trodde jeg forstod den. Hm..., kanskje jeg ikke gjorde det. Kom i hvert fall aldri i flyt. Det samme opplevde jeg med Simon og Eiketrærne som jo er en annen svensk bok mange roser. Den er langt enklere skrevet, men jeg opplevde begge som sentimentale.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Så godt å høre at noen har det som meg. Jeg fikk en litt sånn der "keiserens nye klær"- følelse. Boka fikk nordisk råds litteraturpris - altså er den god. Oppleste sannheter som ikke er sanne for alle.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

ToveKirsten Lundanniken sandvikTalmaLilleviHarald KEvaKari ElisabethBerit RSynnøve H HoelIreneleserTanteMamieTor Arne DahlEllen E. MartolMarteTor-Arne JensenKristine LouiseAjiniakraAnne Berit GrønbechElisabeth SveeBeathe SolbergalpakkaMariannePiippokattaIngunn STone SundlandAliceInsaneHilde H HelsethKaramasov11Amanda AEivind  VaksvikMarianne MAnniken RøilConnieMarianne  SkageTorill RevheimReidun SvensliGroSolCecilie Ellefsen