En svensk familie er gasset i hjel i sitt hjem på Solkysten i Spania. Gassinnbrudd er svært vanlig i dette boligstrøket, og de fleste luksushjemmene er derfor utstyrt med gassalarm. Denne gangen ble ikke alarmen utløst. Ofrene har dessuten åpenbart dødd av gassen, hvilket er oppsiktsvekkende.

Annika Bengtzon, nå en skilt kvinne, blir sendt ut av Kvällspressen for å dekke saken. Parallelt med at hun forsøker å finne ut hvem som står bak, følger vi intrigene og maktkampen i avisredaksjonen.

Etter hvert får vi vite at den drepte familiens tenåringsdatter Suzette er sporløst forsvunnet, og at innbruddstyvene er funnet - også de døde av gassen som ble brukt under innbruddet. Noen må ha brukt og ofret innbruddstyvene. Samtidig som Annika forsøker å finne ut hvem bakmennene er, leter hun fortvilet etter Suzette. Hvor er hun? Er hun fremdeles i live? Befinner hun seg i fare? Det viser seg etter hvert at innbruddet og drapene er ledd i noe mye, mye større enn "hverdagslige" vinningsforbrytelser.

Boka er svært godt skrevet og dessuten så spennende at jeg relativt raskt kom meg gjennom den. Liza Marklund er helt klart i klasse for seg blant dagens krimforfattere!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Tvinger meg gjennom denne boken. Har brukt flere måneder på å komme meg gjennom halvparten. Syntes boken er tung og lite fengende. Det er en langtekkelig handling som gir deg lite lyst til å fortsette lesingen.

Godt sagt! (4) Varsle Svar

Annonsér hos bokelskere.no


Sist sett

AgurTorGroKaren RamsvikFrisk NordvestJan-Olav SelforsHarald KIngvild SCazaFarfalleAnne Lise JohannessenOdd HebækLilleviNinaKristinleser42moiraTom-Erik FallaIdaHallgrim BarlaupTorill Elisabeth RevheimSimenStine_JEgil StangelandTone Maria JonassenArne SjønnesenSigrid Blytt TøsdalÅsmund ÅdnøyToveConnieEster SBerit REileen BørresenMcHempettSverre HoemSusan StensrudHeidi Nicoline ErtnæsBeathe SolbergTore HalsaTine Sundal