Synes dette er noe som mange fler burde gjøre!
Har fler ganger gått inn for å lese om boka og se på terningkast før jeg begynner å lese den, da er det utrolig irriterende å få servert slutten på boka i anmeldelsen! Det har ødelagt for fler bøker jeg har gledet meg til og vært spent på. Det er liksom ikke så spennende lenger da jeg vet slutten...
Vet ikke om det er noe som irriterer bare meg, men vil i alle fall bare minne folk på at denne knappen fortsatt finnes ;)

Godt sagt! (9) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Ja, nå har vi jo muligheten til å merke spoilere av en grunn. Jeg synes det er greit å lese hva andre mener om ei bok før jeg plukker den opp. Av og til hjelper det ikke å se bare terningkast, kanskje veldig mange synes boka var dårlig, men at de mislikte den av grunner som ikke er like viktige for meg (f.eks. treig start). Om noen føler for å diskutere boka nærmere er det bare å skjule den bak spoiler. Enkelt og greit. Men som tidligere nevnt her, noen er nye og vet ikke om muligheten. Da er det greit å si fra mener jeg.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Kan være lurt å si fra direkte til den som har gjort "tabben", det kommer jo stadig nye bokelskere til her inne, og det er ikke sikkert alle er klar over muligheten til å skjule innlegget. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

En diskusjon om ei bok vil nødvendigvis dreie seg om innholdet i boka. Hvis du helst ikke vil vite noe om innholdet, bør du kanskje styre unna diskusjoner og omtaler til du selv har lest boka. Terningkast kan du jo finne ut av likevel.

Jeg vet at knappen finnes, men synes noen bruker den i utrengsmål. I det siste har det dessuten vært problemer med å åpne slike spoiler-innlegg, og det er virkelig irriterende!

Godt sagt! (5) Varsle Svar

At diskusjonene handler om boka er selvfølgelig helt greit og nødvendig!
Men har sett fler bokanmeldelser av bøker jeg skal lese på forsiden og endt opp med å se hvordan de ender... Kjedelig!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud Husevåg