Jeg har også gitt sekser til Den usynlige broen og synes både Tillers Innsirkling 1 og 2 er geniale. Hadde gleda meg til Linn Ullmanns Det dyrbare, men blei litt skuffet, skriver godt, men ikke mer enn 4 likevel. Niels F. Dahls bok Herre var derimot en positiv opplevelse selv om den var litt ekkel. Nå står Balansekunst for tur. De sier den skal være svært bra!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 1 svar.

Jeg har også lest boken om Bernhard Herre, og synes akkurat som du, at den var god, men litt ekkel. Og det gode klarte ikke å overdøve det ekle nok til at den kommer helt på topp;)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Hilde H HelsethTor-Arne JensenElin Katrine NilssenHeidi LWenche VargasJakob SæthreMorten MüllerFarfalleToveElisabeth SveeAstrid Terese Bjorland SkjeggerudAkima MontgomeryLars MæhlumNinaBjørg L.DemeterVidar RingstrømBenedikteSvein Erik Francke-EnersenKjell F TislevollSiljeØystein Espeseth-AndresenJakob Lund KlausenTorill RevheimKirsten LundJørgen NHarald KOddvarGritaolinemay britt FagertveitPia Lise SelnesRolf IngemundsenTine SundalelmeNabodamaWencheLisbeth Marie UvaagSynnøve H HoelAnn EkerhovdThomas Røst Stenerud