Hvis man skulle prøve å henge seg på felleslesingen (dvs lydbok), vil jeg ha noe utbytte av å gå inn i bok nr 2 eller 3 uten å ha lest An-Magritt først? Hver lydbok er jo på trekvart døgn, så det skal noe til å "ta dere igjen".

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 2 svar.

Jeg er hjertens enig med Lillevi: Bøkene må leses i riktig rekkefølge. Uten foregående bind blir resten av historien hengende i løse lufta. Nå ligger vel mange av oss egentlig langt foran den opprinnelige leseplanen, som gikk ut på å bruke ca. en måned på hver bok, så du er trygt innafor rammene! Kanskje du tar oss igjen med tid og stunder - og hvis ikke, får du deg iallfall en god leseopplevelse. Lykke til!

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Begynn med bok en! Noe av det flotte og interssante med Nattens brød er å følge An-Magritts og flere av de andres, ja hele gruvesamfunnets, utvikling. Det er nærmest utenkelig å hoppe inn i en av de senere bøkene.

Hjertelig velkommen skal du være, Oddmund!

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

ToveHildeHeidi HoltanRisRosOgKlagingIngeborgMette-MMads Leonard HolvikAstrid Terese Bjorland SkjeggerudOleTanteMamieLailaLilleviKarina HillestadKirsten LundTheaVannflaskeAnne Berit GrønbechTone HEvaTor-Arne JensenKaren RamsvikMonika SvarstadTine SundalReadninggirl30Tore OlsensiljehusmormgeJarmo LarsenDinaStig THanne Kvernmo RyeAnniken LBjørn SturødBeate KristinHallgrim BarlaupTorill RevheimTrude JensenCecilieIngrid HilmerAnne-Stine Ruud Husevåg