Ikke gjør noe overilt. Det går også an å leie og leie bort. Er du pensjonist har du all egen tid til å bestemme over selv. Kvalitetstid er bedre enn kvantitetstid, så ønsker du kanskje litt tid for deg selv også inn i mellom. Flytter du langt av sted vil du kanskje savne venner/barndomsvenner som du har felles minner med, favorittsteder. Buss går det jo fra Bergen til Lillehammer så transport vil ikke være noe problem. Flytter du vil også sønnen bli fastlåst der han er nå. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 4 svar.

Skal ikke gjøre noe overilt. Det er min sønn og samboer som vil jeg skal flytte ned.
Har sagt til dem at de må tenke på at de kanskje vil få bal med meg med tiden, men de vil så gjerne ha "faffa" ned dit. Min sønn er nok fastlåst der allerede:). Alernativet er jo å leie ut huset og få meg en leilighet der. Jeg bor helt alene i et meget stort hus.
Jeg har en sønn til som avtalen er at han skal få overta huset, men nå ser det ut som han
blir boende i Tønsberg (disse kvinnfolka vettu:) ) Det skal ikke være enkelt:)
Jeg får vente å se. Reiser ned dit i Julen. Gleder meg. Takker for innspill jeg har fått.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Dersom du vet at du kommer til å selge huset så gjør det nå. Du kan evt. ha en leilighet både her og der. For da har du mulighet å flekse litt og ikke være fastlåst noe sted. Selv har jeg bodd flere plasser opp igjennom årene pga av min fars jobb + skolegang flere plasser i Norge og utlandet.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Hvis du har mulighet til å leie ut huset, og på den måten har en "returbillett", ville jeg si: gi det en sjanse. Det er sannsynligvis en mulighet du har NÅ. Bekymring for en fjern framtid da du kan bli en belastning for de unge kan du håndtere når det eventuelt kommer.

Det er no mi meining om saka.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det har jeg mulighet til. Jeg er veldig stedsbundet men det sterke ønske fra min sønn
og samboer om at de vil ha meg ned til dem, veier jo tungt. Vi har pratet om det i over et år.
Skal besøke dem nå i Julen, så det blir nok et tema igjen. Takk for din mening.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenAlice NordliHilde H HelsethNicolai Alexander StyveBjørg  FrøysaaAstrid Terese Bjorland SkjeggerudMads Leonard HolvikAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SKirsten LundEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSilje