Etter å bladd igjennom 25 år med lydbokutgivelser fra blant annet Lydbokforlaget, Fono Forlag, Cappelen Damm, Musico, Karviland og NRK, så har jeg funnet noen lydbøker som kanskje vil glede andre.

Alt du trenger å gjøre er å legge igjen en kommentar med din lydbokfavoritt. Kanskje blir det deg som har en lydbok i posten til uka?

Ser fram til å høre fra deg!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

For meg er det kanskje oppleseren som er detviktigste når det gjelder lydbøker. Nils Nordberg, Richard Herrmann, Kai Remlov, Lasse Lindtner og Trond Brænne er et knippe favoritter.

Godt sagt! (3) Varsle Svar

Ikke glem Jan Grønli.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Du mener Thomas Ryer?

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja, blant annet. Han gjør også en god figur som innleser av Stig Sæterbakken sin Usynlige hender. Men etter min mening er og blir Per Sunderland den ubestridte hørespillmesteren.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Ja bassrøsten hans er alltid en nytelse. Og "De elendige", med ham i hovedrollen er min absolutte favoritt.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg klarer nok ikke å plukke ên favoritt, men er veldig glad i spennende krim som får meg til å glemme hvor kjedelig det er å kjøre den samme veien hver eneste dag. For å variere litt syns jeg også det er interessant med romaner rundt psykisk helse/ uhelse. :)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er veldig svak for "I trifidenes dager2 av John Wyndham. Eldre Sci fi på sitt aller beste.:O)

Godt sagt! (2) Varsle Svar

"Gulldronning, perledronning" av Margaret Skjelbred er kanskje min favoritt når det gjelder lydbøker. Det er en meget god bok og den er mesterlig lest av Janne Kokkin.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Jeg er opphengt i Knut Hamsun og kunne godt ønsket meg - På gjengrodde stier av Knut Hamsun.
Utover det så har jeg anskaffet meg lydboken av Ongane i gadå av Ajax og lurer på om der er flere lydbøker av ham. Vet at for noen år siden så var det stundom opplesning på radioen, men hvilken bok det var fra husker jeg ikke. Utrolig morsom å høre på.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Sist sett

Nicolai Alexander StyveMads Leonard HolvikAnne Berit GrønbechGro-Anita RoensiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SKirsten LundEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckBjørg L.GroVannflaske