Er østeuropeere friskere enn oss? Det lurte jeg på....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Viser 2 svar.

De er iallfall sannsynligvis færre som dør av bivirkninger fra legemidler. Det er visstnok et stort problem i vesten. Les gjerne boka som Virapen, den svenske direktøren for et stort legelmiddelfirma, har skrevet: «Dødelige bivirkninger». Du kan også ta en titt på videoen jeg henviser til i et tidligere innlegg.

Boka, som det vises til i bannerannonsen, sier «Ja takk, begge deler» da vi trenger både tradisjonell legebehandling, men også leger eller terapeuter som har et videre perspektiv. Kroppen er ikke bare en «biokjemisk fabrikk». Cellene har også en elektrisk ladning, og den kan vi påvirke slik at vi får til en tilfriskning. Det gjøres i større utstrekning i flere andre land.

Nå er ikke jeg ekspert på dette, men jeg syntes at boka ga meg noe å tenke på. Dersom de elektriske signalene i kroppen er i ulage før og når en sykdom bryter ut, kan vi like gjerne bruke en slik behandling som legemidler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De er vel mer åpen for alternativ medisin som er grunnleggende i deres kultur - tror jeg. Kommer til å kjøpe boken - kunnskap er makt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Gro-Anita RoenNicolai Alexander StyveMads Leonard HolvikAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SKirsten LundEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckBjørg L.GroVannflaske