Ja takk, begge deler
Forfattere:
Legene Bjørn Johan Øverbye og Vilhelm Schjelderup
Sykepleier og naturterapeut Britt Hertzberg Untiedt

Prøvde å sjekke boken her, men fikk ingenting opp. Dersom vi kjøper denne boken som også har blitt reklamert her må vi legge boken til selv. Snodig!

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Viser 9 svar.

Er østeuropeere friskere enn oss? Det lurte jeg på....

Godt sagt! (1) Varsle Svar

De er iallfall sannsynligvis færre som dør av bivirkninger fra legemidler. Det er visstnok et stort problem i vesten. Les gjerne boka som Virapen, den svenske direktøren for et stort legelmiddelfirma, har skrevet: «Dødelige bivirkninger». Du kan også ta en titt på videoen jeg henviser til i et tidligere innlegg.

Boka, som det vises til i bannerannonsen, sier «Ja takk, begge deler» da vi trenger både tradisjonell legebehandling, men også leger eller terapeuter som har et videre perspektiv. Kroppen er ikke bare en «biokjemisk fabrikk». Cellene har også en elektrisk ladning, og den kan vi påvirke slik at vi får til en tilfriskning. Det gjøres i større utstrekning i flere andre land.

Nå er ikke jeg ekspert på dette, men jeg syntes at boka ga meg noe å tenke på. Dersom de elektriske signalene i kroppen er i ulage før og når en sykdom bryter ut, kan vi like gjerne bruke en slik behandling som legemidler.

Godt sagt! (2) Varsle Svar

De er vel mer åpen for alternativ medisin som er grunnleggende i deres kultur - tror jeg. Kommer til å kjøpe boken - kunnskap er makt.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Dette er en bok som er publisert på eget forlag. Derfor finnes den ikke i bokdatabasen. Klikk på reklamen, så får du lese mer om boka og får mulighet til å kjøpe den.

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Litt mer. Jeg ser at det ikke går tydelig fram at det er en annonse, så det kan også gjøre medlemmer litt forvirret. Jeg har selv lest boka, og har fått innblikk i mye som jeg ikke trodde var mulig i forhold til legevitenskapen. Visste dere at man ikke trenger å publisere studier som viser negative resultater for det legemiddel som det forskes på? Se gjerne på denne TED-videoen og bli skremt. Video

Godt sagt! (2) Varsle Svar

Kommer du til å legge til boken? Det er bedre at vi andre "booker" oss på samme bok. Har du lest mer av samme forfatter? :)

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Det tror jeg så gjerne. Forskningen på mikroovnen er også holdt tilbake. Det som skjer i mikroovnen er at proteinet blir spaltet feil og vi tar ikke opp i kroppen alle næringsstoffene pga. dette. Vår fordøyelse er forsatt i hulleboertilværelsen selv om vi befinner oss i atom verden.
Kommer til å kjøpe boken. Fikk du mye ut at informasjonen?

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Enig med deg at det er rart.
Men det kan se ut som det er en google-annonse, og ikke en "bokelskere-annonse" (altså en annonse som google legger inn her, ikke en annonse som er direkte plassert her av forfattere eller bokselgere)

Godt sagt! (1) Varsle Svar

Det tenkte jeg ikke på. Men allikevel bok fra 2012 som man må legge til selv. Det har vel andre grunner til dette. Boken selges ikke i bokhandelen etter hva jeg forstår.

Godt sagt! (0) Varsle Svar

Sist sett

Nicolai Alexander StyveGro-Anita RoenMads Leonard HolvikAnne Berit GrønbechsiljehusmorSynnøve H HoelTherese LierElisabeth SveeGro Anita MyrvangEster SKirsten LundEileen BørresenTrude JensenGjertrud JacobsenHeidi HoltanHarald KEgil StangelandDemeterStig TRisRosOgKlagingTatiana WesserlingMarteKarin  JensenTor-Arne JensenReidun SvensliPiippokattaLene AndresenIngunn SIvar SandTanteMamieKikkan HaugenGodemineFindusJulie StensethMorten MüllerSiljeDolly DuckBjørg L.GroVannflaske